3 csillagjegy, akik számára az új hónappal egy jobb periódus kezdődik a horoszkóp szerint

A horoszkóp azt ígéri, hogy a következő 3 csillagjegynek jobb lesz a májusa, mint amilyen az április volt.

2023. április 29., 20:07

Szerző:

Vasárnap este nemcsak a hétnek, hanem a hónapnak is vége lesz – május kezdete a horoszkóp szerint egy új, jobb időszak kezdetét jelzi a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos számára egy olyan periódus kezdődik most, amikor meg tudja vetni mindkét lábát szilárdan a földön, a valóság talaján. Bízzon megérzéseiben, és mindenekelőtt intelligenciájában, mert ez a hónap tisztánlátást, remek logikai készséget hoz a Kosnak: egyszerűbben, gyorsabban fog menni minden, könnyebben fog tudni megbirkózni a nehezebb feladatokkal is.

Bika (04.20.–05.20.)

Egészség, testi és mentális jóllét tekintetében az év egyik legjobb hónapjának ígérkezik a május a Bika számára. Tele lesz energiával, a belső kiegyensúlyozottság és a fizikai erő egymást erősítik majd önben. Most különösen érdemes nagyobb hangsúlyt fektetnie a mozgásra, mert ezzel igazán be tudja indítani a testében a gyógyító folyamatokat, de jól teszi, ha jógával, nagy sétákkal, futással, akár tánccal minél többször köti össze a mozgást az intenzív befelé figyeléssel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Némileg kaotikusan telt az április a Nyilas számára, de ha ezt ön nem is így élte meg, mindenképpen fel fog tűnni, hogy májusban mennyire leegyszerűsödnek, kikristályosodnak a dolgok az eddigiekhez képest. Ebben a hónapban az igazán fontos dolgok kerülnek fókuszba: meg fogja látni, nincs annyira sok belőlük. A május egy olyan hónap lesz, amikor könnyen el fogja tudni engedni a sallangokat, nem tereli el az ön figyelmét olyasmi, ami igazából nem érdemel figyelmet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)

Horoszkóp