3 csillagjegy, akik hamarosan jó hírt kapnak a horoszkóp szerint

Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, akiknek jó hírt ígér a horoszkóp a  most következő napokra.

2022. október 20., 12:26

Szerző:

3 olyan csillagjegy is van most, akiknek azt jelzi a horoszkóp a most következő napokra, hogy jó hírt fognak kapni. Ha kíváncsi, hogy az ön csillagjegye a három között van-e, görgessen máris lejjebb!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Remélhetőleg önt nem bosszantja a „van egy jó hírem és egy rossz” típusú felvezetés, mert ezúttal pontosan ez lesz a helyzet az Ikrek csillagjegyűek számára. Egyszerre fog kapni egy örvendetes és egy kevésbé kellemes hírt, de szerencsére a két dolog nem lesz egyensúlyban, méghozzá a pozitívum javára nem. A jó hír ugyan párosulni fog egy rosszal, de az előbbi jelentőségében messze elnyomja majd az utóbbit, szóval ezúttal sem lesz érdemes a negatívumra koncentrálni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Figyelje a médiát, illetve a közösségi médiát a most következő napokban, mert hamarosan egy olyan hírre bukkan majd, amely közvetlenül és kifejezetten pozitívan érinti önt, sőt, akár az ön környezetében élőket is. Nem túl gyakoriak a jó hírek manapság, úgyhogy becsülje meg, amikor végre érkezik egy!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy utazással kapcsolatos jó hírt jelez előre a horoszkóp a Halak csillagjegyben születettek számára. Lehet, hogy egy múltbéli, de sokkal valószínűbb, hogy egy jövőbeli utazással kapcsolatosan fog hamarosan hírt kapni – jó utat!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alyona Tec)