3 csillagjegy, akiknek meglepetéseket tartogat a hétvége a horoszkópjuk szerint

3 csillagjegyre mesés hétvége vár. 

2022. augusztus 5., 12:17

Szerző:

Hamarosan itt a hétvége és 3 csillagjegy igazán különleges napokra számíthat! Érthető, hogy péntekre mindenki elfárad, de szerencsére itt az újabb két nap pihenő. Most mutatjuk, kik azok a szerencsések, akiknek a horoszkópjuk szerint rengeteg örömben és nevetésben lesz részük. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A párja egy olyan ötlettel állhat elő, ami egyértelműen pozitív irányba fogja elmozdítani a kapcsolatukat és mindketten úgy fogják érezni, hogy végre sikerült csak egymásra fókuszálniuk. Ha egyedülálló, hamarosan egy baráti társaságon keresztül toppanhat be valaki különleges az életébe. A hamarosant úgy értjük, hogy a hétvégén!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy barátja rá fogja venni, hogy néha nem árt spontánnak lenni! Egy hétvégi kiruccanás vár önökre, ami egyáltalán nem a luxusról és a kényelemről fog szólni, de mégis jobban fogja érezni magát, mint eddig bármelyik nyaralás alkalmával. Vasárnap este úgy fogja érezni, hogy bár több napot maradtak volna, de ne csüggedjen, lesz még alkalom bőven!

Bak (12.22.–01.19.)

Habár elhatározta, hogy ez a hétvége a pihenésről fog szólni, betoppan valaki az életébe, aki miatt ez a terv nem valósul meg, de ne bánja! Egy olyan külföldi ajánlatot kaphat, akár utazás, akár munka, amit kár lenne elszalasztania. Ne féljen az ismeretlentől, vágjon bele!

Még több horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 5.: az Ikrek csúnyán megbánthat valakit, a Mérlegnek káosz a szerelmi élete

3 csillagjegynek pénzesőt ígér a pénzhoroszkóp

Karrier horoszkóp: 3 csillagjegy, akikre hamarosan szakmai sikerek várnak

(Kiemelt kép: Pexels)

Horoszkóp