3 csillagjegy, akikre egy fontos beszélgetés vár a jövő héten a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegyet arra figyelmezteti a horoszkóp, hogy a jövő hét egyik meghatározó eseménye számukra egy beszélgetés lesz.

2023. május 13., 20:07

Szerző:

Egy kis bepillantás a jövő heti horoszkópba: az előrejelzés szerint a következő 3 csillagjegy szülöttei egy fontos beszélgetésre számítsanak.

Kos (03.21.–04.19.)

Többedmagával lesz egy fontos beszélgetése a héten, valószínűleg a munkahelyén, illetve munkaügyben. Bár a beszélgetés egy részét unalmasnak vagy feleslegesnek fogja tartani, muszáj odafigyelnie, mert egy olyan döntés születik majd végül, ami nagyban meghatározza majd a most következő időszakot. Nehéz unalmas dolgokra figyelni, de most vegyen erőt magán!

Bika (04.20.–05.20.)

Valaki vallomást készül tenni önnek. Amikor az illető előáll a farbával, mielőtt bármit is mondana, bárhogyan is reagálna, köszönje meg az illetőnek hogy (végre) elmondta ezt, és tegye egyértelművé, hogy értékeli az őszinteségét. Fontos, hogy ebből a kritikus beszélgetésből ne származzon vita vagy feszültség, hanem a beszélgetőpartnere úgy érezze, hogy önnek a teljes igazságot elmondhatja.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan beszélgetésnek lesz a tanúja, amely eredetileg ön nélkül zajlik majd kettő (vagy több) személy között. Ön azonban megneszeli, hogy miről van szó, és hall is valamennyit abból, ami elhangzik. Az ön döntése, hogy beleszól-e a diskurzusba.

(Kiemelt kép: Shutterstock/My Ocean Production)