3 csillagjegy, akik bombaformában lesznek a jövő héten a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy számára a jövő hét egy remek hét lesz fizikailag és mentálisan egyaránt, ígéri a horoszkóp.

2023. április 1., 20:07

Szerző:

Nem kell a horoszkóp ahhoz, hogy a tudja, hogy a jövő hét egy jó kis hét lesz, hiszen a húsvéti hosszú hétvégével végződik majd. De további jó hírünk van a következő 3 csillagjegy szülötteinek, mert ők ráadásul kiugróan jó formában lesznek a héten!

Bika (04.20.–05.20.)

Összejön majd egy-két dolog az ünnep előtt, de bőven fogja bírni energiával, sőt, néha egyenesen további energiát fog tudni meríteni az adódó feladatokból – illetve inkább abból, ahogy egymás után végzi el és pipálja ki őket. Megállíthatatlan lesz, amit kell és/vagy akar, azt sikerrel elvégzi majd!

Szűz (08.23.–09.22.)

Próbáljon minél több mozgást és sportot vinni ebbe a hétbe, mert ez az, amivel a lelkét is egyenesben tudja tartani! A csoportos alkalmak helyett/mellett válasszon legalább egyszer egy olyan mozgásformát is, amivel egy kicsit egyedül lehet, ami befelé fordítja: egy nagy futásnak-sétának, egy kis jógának, szabad táncnak elképesztő gyógyító, megerősítő hatása tud lenni ezen a héten.

Halak (02.19.–03.20.)

Végre egy hét, amikor az ön jókedvét, pozitív energiáját nem lehet majd megingatni. Ez nem jelenti azt, hogy csakis csodás és kellemes dolgok történnek majd önnel a jövő héten, de ezúttal a nehézségeket is képes lesz higgadtan és talpraesetten kezelni, egy-kettőre túl lesz rajtuk. Pozitív kisugárzása másoknak is feltűnik majd, ezt az energiát viszi el mindenhova, ahol csak megjelenik!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp