Napi horoszkóp, 2023. október 25.: a Bak üzenete végre célba ér, a Vízöntőben újraindul minden

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. október 24., 20:03

Szerző:

Ma sem maradhat el a napi horoszkóp, olvassa el, mit ír önnek erre a szerdára!

Kos (03.21.–04.19.)

Azzal szembesül ma, hogy nem lehet tovább összeegyeztetni a tényeket az ön egyik régóta tartott véleményével vagy elméletével. Ez a nap meghívás arra, hogy lássa be, hogy nincs értelme tovább kötni az ebet a karóhoz. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ez egy lehetőség a továbblépésre és a tanulásra: gondolja át még egyszer, és módosítsa álláspontját!

Bika (04.20.–05.20.)

A mai nappal lezárul az ön számára egy időszak, amit egy nehézség jellemzett: továbblép egy kellemetlen szituációból, kigyógyul egy betegségből, megoldódik egy elhúzódó problémája. Vonja le a tanulságokat, mert ha most odafigyel, el fogja tudni kerülni, hogy még egyszer végig kelljen mennie ezen az úton!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez egy olyan nap lesz a Ikrek számára, amelynek során figyelemre méltó mennyiségben kap jó visszajelzéseket, sok pozitív energiát nemcsak a környezetében lévő személyektől, hanem úgy általában az univerzumtól is. Figyelje meg a jeleket! Általában a könnyedség jellemzi majd az interakcióit másokkal – vegye észre minden esetben, ha valaki kedves önhöz, és ne felejtse ezt el viszonozni!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy nagyon fontos információt próbál ma átadni önnek valaki, de vigyázzon, mert az ön elvárásai a kommunikáció útjába állhatnak. Könnyen lehet, hogy ön valami más mondanivalóra számít az illetőtől, másra kíváncsi, nem teszi lehetővé az illetőnek, hogy őszinte legyen, és ezzel megakadályozza, hogy az illető elmondja, amit szeretne. Figyeljen oda, hallgasson ma mindenkit különösen figyelmesen!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Most különösen fennáll a veszélye annak, hogy úgy érzi, túl sok a teendő, túl sok a kötelezettség, nem jut idő semmire. Amennyiben így van, a mai nap különösen alkalmas arra, hogy végiggondolja időbeosztását és céljait, és a kitűzött célok közül elengedjen egyet, amelynek az űzése csak viszi az időt, de sikerrel igazából nem kecsegtet.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ráébred, hogy egy olyan folyamat részese, aminek kialakulásához ugyan ön is hozzájárult, de amelynek folyását ön már nem tudja megállítani. Fontos, hogy pontosan értse, hogy mi és miért történik, és hogy hogyan érez mindezzel kapcsolatban, szóval szánjon rá néhány csendes percet, gondolja végig és értékelje magában a dolgot!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Sok különböző benyomás éri majd önt ezen a napon, és ezek rengeteg különböző érzelmet korbácsolnak majd fel önben. Ha túlságosan erősnek érzi ezt az érzelmi hullámzást, próbáljon egy kis befelé fordulással rendet tenni a káoszban! Jót tesz egy kis elcsendesedés, meditáció, de akár egy nagy séta, futás vagy tánc is!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Amikor rossz kedvében van, előfordul, hogy lelkiismeret-furdalása támad amiatt, hogy most nem jó társaság a szeretteinek, mert éppen morcos. Ezek mind csak súlyosbítják a helyzetet. A legjobb, amit tehet, hogy elfogadja, hogy vannak időszakok, amikor nem jó a kedve, megéli ezt a hangulatot egy-egy szívhez szóló zene és/vagy megértő barát társaságában, aztán szépen elengedni és továbblép anélkül, hogy bárkit okolna vagy felelőssé tenne. Néha az embernek nincs jó kedve, ez van.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Van az ön környezetében valaki, aki jóindulattal viseltetik az ön irányában. Az illető a mai napon segítséget nyújt önnek, de elképzelhető, hogy ezt anélkül teszi, hogy felfedné ön előtt, hogy ki is ő, vagy hogy mivel segítette önt. Előbb-utóbb azonban minden ki fog derülni, legyen türelmes!

Bak (12.22.–01.19.)

Ma ér el egy üzenete valakihez. Egy olyan üzenetről van szó, amit ön még korábban indított az útjára, talán már nem is emlékszik arra, hogy annak idején azt a palackba zárt üzenetet bedobta az óceánba. Nos, ezt a bizonyos üveget ma megtalálja valaki a vízparton, és az ön üzenete nagy hatással lesz az illetőre.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Bár még csak szerda van, lesz egy szituáció a napban, amikor úgy fogja érezni, hogy önnek ebből a hétből már most elege van. Ne csüggedjen, ha úgy érzi, már most teljesen elfogytak az energiái, mert hamarosan ugyanilyen váratlan módon hirtelen újraindul majd önben minden!

Halak (02.19.–03.20.)

A jelenlegi helyzetben nem csoda, hogy anyagi problémák kerültek a fókuszba az utóbbi időben. Ez a nap azonban arra hivatott, hogy emlékeztesse önt, hogy akármilyen fontos kérdések ezek, mégsem ez a legfontosabb. A napi problémák miatt nehogy megfeledkezzen arról, ami igazán lényeges!

(Kiemelt kép: Shutterstock/foto_shabrova)