Végre valaki megcsinálta, ötperces kisfilm készült a Szomszédok-epizódok egy-egy másodpercéből

2018. július 5., 12:14

Szerző:

Az Ivassalkapcsolatosproblémák nevű Tumblr-felhasználó úgy döntött, készít egy öt perces videót, ami másodpercenként más és más Szomszédok epizódból tevődik össze. A kisfilmmel végigroboghatunk a rendszerváltás utáni első évtizeden, olyan nagyon magyarosan, az összeállítás minden másodperce tényleg aranyat ér. Nézzék meg önök is:

A bontási munkákról sokan azt hiszik, hogy könnyű, sőt, akár szórakoztató, vagy kiváló stresszoldó is lehet szétverni ezt-azt. Ez igaz is mindaddig, amíg egy könnyű gipszkarton falról beszélünk, ami lényegében papír, és egy gyerek is szét tudja ütni. Némileg bonyolultabb azonban a helyzet téglafalaknál, pláne főfalaknál, illetve nyílászárók kibontásánál, tető szétszedésénél stb. Ami első hallásra jó bulinak tűnik, az könnyen válhat balesetveszélyessé is, ha nem vagytok elég körültekintőek – éppen ezért jobb inkább szakértő céget megbízni.

Mind szeretjük az aromás, ízletes ételeket, amelyek idegen tájakra repítenek bennünket. A mediterrán fűszernövények mostanra hazai ételeinkhez tartoznak. Ízesítésen kívül legtöbbjük rendelkezik gyógyhatással, őket különböző panaszok kezelésére is alkalmazhatjuk.