UFO-kapcsolat: "Minden, amit látni fog, nagyon nyugtalanító"

1972-ben felállítottak egy skálát, amelyen be lehet jelölni, milyen kapcsolatba került az emberiség a földönkívüliekkel. Ha valaki egyszerűen UFO-t észlel, azt az első típusú találkozásokhoz sorolják. Ha bizonyítékot is szerez a találkozásról, az már a második típusba tartozik. Harmadik típusú találkozás az, amikor konkrét kapcsolatfelvétel történik az idegen lényekkel. A negyedik típust - amikor elrabolják az idegenek az embert - igen nehéz bizonyítani, az esetek nagy részében csak fikciónak, figyelemfelkeltésnek tartják az emberek. Egészen mostanáig.

2009. szeptember 9., 14:58

Az igaz alapokon nyugvó thriller középpontjában egy a mai napig meg nem oldott rejtély áll. Alaszkában, egy kisvárosban 40 évvel ezelőtt szokatlanul magas számban észleltek az emberek megmagyarázhatatlan eseményeket. A kormány természetesen tagadja az állításokat…

A Universal Pictures november 6-án mutatja be az egyesült Államokban Milla Jovovich következő filmjét, The Fourth Kind (magyarul Negyedik típusú találkozások - már, ha ez lesz a címe) címmel. A filmet írta és rendezte Olatunde Osunsanmi, akinek ez lesz az első igazi, egész estét játékfilmje. Főbb szerepekben Milla Jovovich, Corey Johnson, Alisha Seaton és Daphne Alexander.

Íme, a bemutató - tényleg csak erős idegzetűeknek:

12:18

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.