Lakberendező lett a Tuti gimi egykori sztárja

A Tuti gimi egykori sztárja, a Brooke Davist alakító Sophia Bush már régóta a karrierváltáson gondolkodott, új lakása felújítása után viszont egyértelmű lett a számára, hogy a lakberendezéssel kell foglalkoznia. Az első, százötven négyzetméteres hollywoodi otthont az ötvenes évek ikonikus bútoraival rendezte be, és most megmutatta a nagyközönségnek is.

2023. április 18., 08:42

Szerző:

A színésznőnek nem kellett messzire mennie: első lakberendezési projektjéhez a szomszédjában álló, az ötvenes években épült házat vette meg. A bútorokat pedig a korszakhoz hűen választotta ki, a felújításnál pedig az eredeti, hetven évvel ezelőtti állapotok visszaállítására törekedett.

„Eleinte úgy gondoltam, hogy elég lesz itt-ott hozzányúlni a házhoz, hiszen olyan tökéletes. De sajnos hamar bebizonyosodott, hogy átfogó, strukturális felújításra van szükség – és akkor még finoman fogalmaztam” – mesélte a felújításról, mivel menet közben kiderült, hogy a ház alapjai egyenetlenek, itt-ott megsüllyedt az épület, a vízcsövek rossz állapotban vannak, a villanyvezetékek pedig életveszélyesek. Sophia az amerikai ELLE Decoration-t kereste meg az első kétségbeesés után, így került kapcsolatba az államok legjobb szakembereivel.

A munkálatok alatt Sophia egyre biztosabb lett a karrierváltásban is. „Szerettem volna több lenni, mint színésznő, és szerettem volna kilépni a szórakoztatóiparból is. A felújítást annyira élveztem, hogy ez csak megerősítette bennem, hogy ebben a szegmensben is van keresnivalóm.” S hogy mennyire komolyan gondolja a váltást, bizonyítja a tény, hogy barátnőjével, Lauren McGradyvel Filles Des Rincón néven belsőépítészeti tervező céget is alapított.

„Akárki eljön hozzám, azt mondja, még sosem látott ilyet. Ha pedig én ugrom át ide valamiért – mert egyelőre nem döntöttem el, hogy átköltözzek-e –, én is nyugodtnak, kreatívnak és teljesnek érzem itt magam. És ez volt a cél” – büszkélkedik a tulajdonos.

A teljes lakás a hazai ELLE Decoration magazin legújabb számában látható.