Babaruha szett, a tökéletes ajándék babalátogatáskor

Amikor az egyik barátunknak, rokonunknak vagy munkatársunknak babája születik, akkor előbb vagy utóbb valószínűleg hivatalosak leszünk a babalátogatóra. Az illem pedig azt diktálja, hogy ilyenkor meglepetéssel is készüljünk. Egy szép babaruha szett tökéletes választás lehet, nézzük, hogy milyen típusai közül választhatunk!

2023. február 3., 10:16

Szerző:

Overál szett 

Az overál egy igaz alapdarab a picik ruhatárában, hiszen amellett, hogy kényelmes, még a derekukat is melegen tartja. Általában olyan kivitelben készülnek, hogy könnyen rá lehessen adni, illetve le lehessen venni a kicsikről, és persze a pelenkának is van hely bennük.

Találhatunk különlegesebb darabokat is, amik elöl, illetve az ujj részüknél csipke díszítéssel rendelkeznek. Ha a praktikusság érdekében babaruha szett irányában gondolkodunk, akkor remek választások azok az összeállítások, amik egy overált, egy masnival díszített fejpántot, illetve egy lecsatolható macit is tartalmaznak.

Melegítő szett

Ha a babalátogatás kicsit későbbre csúszik, akkor bátran ajándékozhatunk olyan babaruha szettet is, amiben egy melegítő felső, illetve egy alsó van. Ezeket ugyanis a pici 4 hónapos korától tudja hordani, de utána az egyik legfontosabb ruháinak egyike lesz otthon és a sétálások alkalmával egyaránt.

A baba melegítők is nagyon puha, kényelmes anyagból készülnek, ráadásul jól összepárosíthatók egy bodyval vagy harisnyával attól függően, hogy mennyire van meleg. Kaphatók vékonyabb, illetve vastagabb változatban is, így minden évszakban megtalálhatjuk a megfelelőt.

Egyéb babaruha szettek

Itt pedig még nem ért véget a szettek sora, ugyanis nagyon sokféle opció áll még rendelkezésünkre. Vannak például olyan összeállítások is, amiben a body kombinálva van a melegítő felsővel, illetve melegítő alsóval. Ezekből is szuper ajándékok válhatnak, hiszen ezek olyan darabok, amiket a baba minden nap tud hordani.

Ha egy pár hetes újszülöttről van szó, akkor pedig érdemes azok között a szettek között is körülnéznünk, amik aranyos motívumokkal ellátott rugdalózót és egy hozzá tökéletesen passzoló sapkát tartalmaznak.

(x)

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.