GGIS – A Kulcs-Soft támogatásával

Sikerorientált világunkban kiemelkedően fontos néhány olyan gyakorlati és elméleti ismeret, melyek megalapozása már jó, ha gyermekkorban elkezdődik. A mai üzleti világban ezek közül a legkiemelkedőbbek a biztos nyelvtudás, az informatikai ismeretek, és a kapcsolatteremtési képesség. Továbbá minden sikeres ember tudja, hogy önfegyelem, kitartás, és tisztelet nélkül nem tudta volna valóra váltani álmait. Ha szülőkként is ezeket az értékeket szeretnék átadni gyermekeiknek, a GGIS erre megfelelő partner lehet.

2011. február 28., 10:17

A Greater Grace Nemzetközi Általános Iskola és Gimnázium 20 éve biztosít kiváló színvonalú, megbízható oktatást a Magyarországon élő külföldi, illetve magyar üzletemberek és diplomaták gyermekei részére Budapesten.

Ez az exkluzív, multikulturális iskola kis létszámú, magániskolák részére összeállított amerikai tanterv alapján működik, alacsony az egy tanárra eső diáklétszám, időtálló értékeket képvisel, megtanítja a diákoknak azt, hogy hogyan gondolkodjanak, és öregdiákjai a világ minden táján, nagyhírű egyetemeken és főiskolákon tanulnak.

A GGIS-be érve különleges légkör fogadja a látogatót. A diákok egyenruhát hordanak, bár talán ez az egyetlen dolog, ami azonos bennük, hiszen a diákság közel harminc különböző nemzetiséget képvisel. A nagy gonddal válogatott tanári kar szeretetteljes, gondoskodó, családias hangulatot teremt a kis létszámú osztályokban.

Az iskola erkölcsi világképe, a pontosan meghatározott és következetes elvek, a gyermek, mint tiszteletreméltó egyén sikerére való törekvés és nevelés csak néhány a legfontosabb jellemzők közül. Az iskola mottója nem változott az elmúlt húsz évben: „erkölcs, fegyelem, és tisztelet”. A fizikailag és lelkileg is biztonságos környezet kiegyensúlyozott, magabiztos, boldog diákokat eredményez.

Az iskola nagy hangsúlyt fektet a továbbtanulásra való felkészítésre. A tizenegy és tizenkettedik osztályban diákjaink egyetemi kreditpontokat szerezhetnek, ha részt vesznek az adott tantárgyakra vonatkozó programunkban (Advanced Placement Courses). Tanulóink tudása emellett rendszeresen megmérettetik nemzetközi teljesítmény-teszteken is (pl. Stanford Test, OLSAT, PSAT, etc.). A diákok által elért SAT pontszám – mely az Észak-amerikai és kanadai egyetemekre és főiskolákba történő felvétel követelménye –, az évek során mindig jóval meghaladta az amerikai országos átlagot.

Az angolul kevésbé vagy egyáltalán nem beszélő diákok részére az iskola olyan angol felzárkóztató programot kínál (EAL), amely rendkívül eredményes, és egyedülálló a város nemzetközi iskolái között.

Ezen kívül természetesen az alaptantárgyakat tartalmazó átfogó tanterv mellett lehetőség van nyelvtanulásra, számítástechnikai ismeretek és alkalmazások széleskörű elsajátítására, a több mint 7000 kötetet tartalmazó könyvtár használatára, valamint iskola utáni programokon való részvételre. Ilyen például a kórus, iskolai zenekar, zongora, hegedű, foci, röplabda, aerobic, kosárlabda, origami, kézművesség, stb.

Büszkék vagyunk a nálunk végzett diákokra, akik közül sokan már sikeres orvosok, üzletemberek, művészek, vagy egyetemi hallgatók, sőt néhányukat szülőkként üdvözölhetjük nap, mint nap, mivel hozzánk íratták be gyerekeiket is.

Ha személyesen is szeretne meggyőződni a fentiekről, 2011.március 8-án, 10:00 órakor nyílt napot tartunk, ahol további felmerülő kérdéseit személyesen válaszoljuk meg.

A részletekért látogassa meg

weboldalunkat.