Zsidró Tamás elárulta, hány kilót adott le a mélypont óta: A súlyom megdöntött minden eddigi negatív rekordot

Zsidró Tamás azt is elárulta, milyen módszerrel fogyózik.

2023. március 8., 12:25

Szerző:

Megjelent a Hot! magazin új száma, és a lap interjút közöl Zsidró Tamással. Az apropó az, hogy a sztárfodrász már egy éve együtt van a szerelmével.

Zsidró Tamás és párja nemrégiben egy ajurvédikus tisztítókúrát csináltak végig, ugyanis nagy fogyózás kezdődött. A sztárfodrász így beszél erről:

„január elején életmódváltásba kezdtünk, és megfogadtuk, hogy jobban odafigyelünk magunkra. Elkezdtünk egészségesen étkezni, elhagytuk a cukrot, a szénhidrátot és a nehéz húsokat. Legfőképp zöldségeket és halakat eszünk. Az alkoholt is teljesen kiiktattuk az életünkből, viszont az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektetünk a sportra.”

És hogy mi volt az ok-motiváció ehhez az életmódváltáshoz...? Zsidró Tamás a következőképpen fogalmaz:

„súlyom megdöntött minden eddigi negatív rekordot, ezért úgy gondoltuk, megálljt kell parancsolni. Összesen hét hete étkezünk az új étrend szerint, és már 7 kiló mínusznál tartok. Közel húsz éve jógázom, ezért úgy gondoltam, egy indiai ajurvédás elvonulás még jobban segítene a megújulásban. Fantasztikusan éreztük magunkat az ajurvéda-központban, ahol két hétig jógával, meditációval indultak a napjaink.”

Ebből az indiai ajurvéda-központból tette közzé az alábbi posztot.

(Kiemelt kép: Zsidró Tamás Instagramja)