Pikáns ajánlatokkal bombázzák rajongói az X-Faktor versenyzőjét

Az X-faktor fiatal versenyzője, Mehringer Marci naponta több száz szerelmes üzenetet kap.

2021. december 6., 12:42

Szerző:

Az X-Faktor idei szériájának egyik legnépszerűbb versenyzője, a mindössze 19 éves Mehringer Marci, akit már most szétszednek a rajongó lányok. Elmondása szerint napi több, mint 100 üzenetet kap, amik között vannak kacérabbak is.

Mehringer Marci Osváth Zsolt ZSOWTIME című, Youtube-on futó beszélgetős műsorának vendége volt, ahol az X-Faktorral járó nehézségekről is mesélt. A fiatal tehetség nem titkolta, hogy a műsor miatt rengeteg stressz éri, így sokszor ingadozik a hangulata a rá nehezedő nyomás miatt.

„Én merek beszélni az érzelmeimről, és ki merem fejezni magamat, nem az van, hogy elfojtok mindent”

– mesélte Marci, akinek a dalok segítenek az érzelmei kifejezésében.
A tehetségkutató válogatói alatt még kapcsolatban volt, azonban ez már régebben véget ért, és mély nyomot hagyott az énekesben. Marcinak azóta sikerült túllendülnie az érzelmi mélyponton, és így jobban tud koncentrálni a hétről-hétre egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokra az élő showkban.

„Nagyon vágyok arra, hogy legyen valaki, akivel törődhetek”

– árulta el a videóban az érzéseit a fiatal, akinek jelenleg is van kiszemeltje, de nem akarja elsietni a dolgokat, mert volt, hogy már beleesett ebbe a hibába. Rengeteg üzenetet kap fiatal lányoktól, akik nem rejtik véka alá szándékaikat.

„Elég sokan tesznek olyan ajánlatokat, amiket előtte nem gyakran tettek ilyen nyíltan”

– vallotta be Marci, aki inkább komolyabb kapcsolatra vágyna.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)