És az megvan, hogy Will Smith milyen reklámban szerepelt 1992-ben?

Az Oscar-gálán történtekből úgy tűnik, Will Smith nem látta a saját reklámját. Ezt muszáj megnézni!

2022. április 9., 10:35

Szerző:

A többi nyertesre valószínűleg alig emlékszik már valaki, de a Will Smith által lekent pofon kapcsán még mindig rengeteget beszélnek a két héttel ezelőtti Oscar-gáláról. A legjobb színésznek újonnan megválasztott sztárral kapcsolatban a legfrissebb hír, hogy a következő tíz évre kitiltották őt az Oscar-gálákról és a Filmakadémia többi eseményéről – erről ide kattintva olvashat többet.

Kevésbé friss az alábbi videó, sőt, konkrétan húsz éves, és legalább 2016 óta bárki megnézheti a YouTube-on. A felvétel egy közérdekű hirdetés, amelyben Will Smith 1992-ben szerepelt, és amely az NBC tévécsatornán ment. A videó azért kezdett pont most vírusként terjedni az interneten, mert abban a színész az erőszakmentesség fontosságára hívja fel a figyelmet, és amellett kampányol, hogy ha valakivel konfliktusa adódik az embernek, akkor nem szabad azonnal ütni, hanem inkább el kell gondolkodni.

„Mielőtt elveszted a fejed, bepörögsz, előkapod a kezedet, előbb gondolkodj! Aki a fejét használja, mindig legyőzheti azt, aki csak a kezét. Emlékezz erre!”

– tanácsolja Will Smith azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell egy nézeteltérést rendezni. Sajnos ő maga a 2022-es Oscar-gálán nem fogadta meg saját tanácsát.

Még több A Pofonról

Ilyen balhé még nem volt az Oscar-gála történelmében: Will Smith élő adásban pofozott fel egy humoristát - videó

Oscar-botrány: évekre nyúlik vissza Will Smith és Chris Rock viszálya

„Gerinctelenek!” – Jim Carrey ki van akadva, durván beszólt

(Kiemelt kép: YouTube)