VV Krisztián a börtöntől retteghetett: újabb részletek derültek ki a halálával kapcsolatban

Halálos közúti balesetet okozott Németországban.

2022. június 4., 07:51

Szerző:

Újabb tragikus részletek ki Bata Krisztián, azaz VV Krisztián halálával kapcsolatban. Az egykori valóságshow-sztár évek óta Ausztriában, Unterpremstättenben élt. A helyiektől kiderült, hogy egy halálos közúti baleset részese volt Németországban, így elképzelhető, hogy ez is közrejátszott abban, hogy önkezűleg véget vetett az életének.

A Blikk ellátogatott a 4000 fős településre. Az ott élőket megrendítette az egykori VV hős halála, akik egy örök vidám, vicces srácnak ismerték meg. A helyiek elmondása szerint sok mindenkivel jóban volt, ám csak nagyon kevés embert engedett közel magához. A vendégházban, amelyben VV Krisztián élt még mindig ott lógott egy kötéldarab az erkélyen. 

„Egy szomszéd éppen vitte a gyerekeket az iskolába, pont látta, amint Krisztián leugrott. Ő értesítette a rendőröket is, akik egy háztömbnyire vannak innen. A nyakába hurkolt egy sárga kötelet, úgy ugrott ki az első emeleti erkélyéről. Itt nem szokás a másik háta mögött sutyorogni, de ez a tragédia mindenkit megrázott. Őt mindenki kedvelte a környéken, és nem értjük, mi vihette rá erre. Olyan reggelnek tűnt, mint a többi, felöltözött, rövidnadrágot vett, cipőt húzott és egy dzsekit is vett, mert reggel még hűvös volt. Aztán valami történhetett, ha úgy döntött, eldobja az életét”

- mesélte egy neve elhallgatását kérő szomszéd a lapnak.

Egy másik ismerős a végzetes balesetről mesélt:

„Megdöbbenve hallgattam, amikor mesélte, Németországban halálos balesetet okozott, de elhajtott a helyszínről. Nagyon nyomasztotta a döntés és hogy mi lesz a következménye. Rettegett a börtöntől Krisztián. Azt mondta, rengeteg felszólítást kapott már a bíróságtól. Talán aznap is kaphatott egyet..”

- mondta a lapnak a névtelen forrás.

Még több hír a tragédiával kapcsolatban

VV Krisztián barátnője drámai vallomást írt a héten elhunyt szerelméről

Ki volt VV Krisztián?

Megszólalt VV Krisztián egykori kedvese: Még mindig a sokk hatása alatt állok

(Kiemelt kép: RTL Klub/Való Világ)