VV Fanni gyilkosa máris fellebbezett az ítélet ellen

VV Fanni gyilkosát emberölés bűntettében bűnösnek mondta ki és életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék.

2022. július 13., 14:06

Szerző:

Mint megírtuk, emberölés bűntettében bűnösnek mondta ki és életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék a VV. Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán. A férfi leghamarabb 25 év után szabadulhat feltételesen.

A férfit az ügyészség azzal vádolta, hogy 2017. november 20-án, értékeinek megszerzése érdekében, ismeretlen módon bántalmazta a nőt, majd az értékeket és a magatehetetlen sértettet gépkocsijával elszállította a helyszínről.

A holttestet összekötözte, nehezéket erősített rá, majd másnap Szalkszentmárton közelében a Dunába dobta. B. László az eljárás során tagadta bűnösségét.

B. László azonban nem hajlandó elfogadni az ítéletet és bejelentette, hogy fellebbezni kíván. Az ügyészség szintén fellebbezni fog, így az évek óta húzódó ügynek még mindig nincs vége és a valóságshow-sztár családja nem nyugodhat meg - írja a Blikk.

VV Fanni édesanyja, Novozánszki Sándorné sírva nyilatkozott a lap munkatársának: 

„Hogy ő megkapja a méltó büntetését, én minden nap ezért fohászkodtam”

- mondta a gyászoló édesanya.

Még egy rendőrségi ügy

Sáfrány Emese VV-sztár barátnőjét egy napig kereshették a szeánsz után, a vezető őrizetben lehet

Újabb sokkoló részletek derültek ki siklósi szeánszról, amin Sáfrány Emese is részt vett

Sáfrány Emese megszólalt a siklósi szeánszról

(Kiemelt kép: RTL Klub)