Hatalmas bejelentés az RTL-től a szeptemberi műsorokkal kapcsolatban: videó!

Hamarosan kezdődik az őszi tévés szezon, és az RTL most nagy bejelentést tett.

2023. augusztus 15., 11:36

Szerző:

Jó ideje lehet tudni, hogy az RTL idén nem folytatja az X-Faktor című tehetségkutatót – jön viszont helyette egy másik, lényegében ugyanolyan énekverseny, a The Voice.

Nos, a csatorna ma jelentette be a pontos indulási dátumot: az első adás szeptember másodikán, szombat este 8-kor kezdődik majd. Ezzel kapcsolatban egy rövid beharangozót is publikált az RTL a négy zsűritaggal, máris mutatjuk.

És ha ön nem emlékezne a TV2-n 2012-ben vetített első évadra, íme egy kis ismertető a műsorról az RTL-től:

„szeptember 2-án, szombat este 20 órakor elstartol a The Voice Magyarország (gyártó: UFA Magyarország Kft.). Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel pedig elfoglalják helyüket a sorsfordító székekben, hogy a Válogatókon eldöntsék, kik jussanak a csapatukba, majd a Párbaj és a Kiütés után az élő showba.
A Válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni. A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. Ennek köszönhetően már a válogató adások alatt hatalmas izgalmak várnak a versenyzőkre és a coachokra is, akiknek egy-egy énekesért komoly küzdelmet kell majd vívniuk. Az biztosra vehető, hogy mind a négy coach hatalmas lelkesedéssel és lehengerlő érvelésekkel küzd majd a versenyzőiért. Az pedig, hogy a versenyző kit választ, a szemünk előtt dőlhet el, hiszen az éppen aktuális érzések és a coachok érvelései befolyásolhatják a tehetségeket. A műsor különlegessége, hogy a versenyzők már az első fordulótól élő zenei kísérettel adják elő produkcióikat.
A válogatók alatt a The Voice műsorvezetője, Istenes Bence sem fog tétlenkedni, hiszen ő az, aki a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket és hozzátartozóikat.”

A The Voice új évadát nagy várakozás előzi meg már csak azért is, mert az énekesek között válogató új zsűriben ezúttal csak egy énekes van, de ő sem pop-, hanem operaénekes: Miklósa Erika. A zsűri két férfitagja, Curtis és Manuel rapperek, Trokán Nóra színésznő énekesi karrierje pedig eddig annyiban merült ki, hogy 2011-ben a zenei tehetséget képviselő Caramell nemzenész partnereként megnyerte A nagy duett című műsort.

(Kiemelt kép: RTL.hu)