Egy rajongója szerelemből Varnus Xavérnak szánta a teljes vagyonát

Varnus Xavérra több tízmilliós vagyont akart hagyni egy rajongója.

2022. március 28., 13:37

Szerző:

Varnus Xavér a Klubrádió Szavak túl című adásában beszélt egy rajongójáról, aki szerelemből képes lett volna a teljes vagyonát rá hagyni. Az orgonaművész visszautasította az ajánlatot és nem fogadta el a budapesti lakást. 

„Akarta, de én ezt nem fogadtam el! Ugyanis az illető hölgy cselekedete mögött nem a saját szerény művészetem iránti tisztelet húzódott meg vagy a törekvéseim megbecsülése, hanem egyértelműen egyfajta eltitkolt és másnak hazudott szerelem. Innentől fogva egészen más lett a dolgok színezete, mert dzsigoló nem vagyok!”

mesélte a műsorban Varnus Xavér, amit a Bors szúrt ki. 

Elmondta, hogy úgy gondolja az emberek vele kapcsolatban nagyon sokszor még saját maguknak is hazudtak az érzéseiket illetően, ám ő ezzel sosem élt vissza, mert ha így lett volna, akkor most az a Király utcai lakás az övé lenne. A művész azt is elárulta, hogy eleinte nem volt egyszerű számára megkülönböztetni a gyengéd érzelmek és a rajongás közötti különbséget, de amikor folyamatosan kapta a jeleket, akkor rájött, hogy mit is takarnak a szavak.

„Az embereknek egy nagy része egyfajta meglehetősen átlagos, és a saját képzelőerejüket visszaszorítottan csöndes életet él. Amikor megjelenik egy olyan paradicsommadár, amilyen én vagyok, akkor nyilvánvalóan ez a fiatalkori vágyaknak az újjáéledését jelenti sokak számára” 

- mondta a műsorban az orgonaművész.

Ezeket a friss híreket se hagyja ki!

Videó: Bödőcs Tibor szerint Orbán Viktor már 12 éve alakítja „a kangörcsös TSZ-elnököt”

160 fős nógrádi faluba költözött a Barátok közt színésznője egy kétszobás házba

ByeAlex koncertjén jegyezte el egyik rajongóját a párja

(Kiemelt kép: dfp.hu)