A Való Világ győztesét megtámadták és kirabolták

Hatalmas bajba került a Való Világ 10 győztese: a reptéren támadták meg.

2024. május 24., 10:52

Szerző:

Jelenleg a Való Világ 12 zajlik, de ma a kettővel ezelőtti évad győzteséről, VV Viviről érkezett megdöbbentő hír: kirabolták. Alább mutatjuk a részleteket.

Kirabolták a Való Világ 10 győztesét

Több, mint három éve már annak, hogy Szilágyi Vivien, azaz VV Vivi 2021. februárjában megnyerte a Való Világ 10-et. Minden idők második VV-győztese jó barátságban maradt a széria második helyezettjével, Ollári Róberttel, akit azóta mintha a nyertesnél többet látnánk a médiában: szerepelt például A Konyhafőnökben is.

Mindenesetre a realityjátékos a napokban dél-Franciaországban járt, és itt, Nizza repterén történt a rablás, amit Ollári Róbert mesélt el a közösségi médiában, konkrétan egy Instasztoriban, maga VV Vivi ugyanis telefon híján ezt nem tudta volna megtenni.

„Vivcsó egy elég tré helyzetbe került. Monacóban ragadt, ugyanis a nizzai reptéren kirabolták és elvitték a táskáját, amiben minden irat, pénz, telefon benne volt! Nagyon sok herce-hurca, hogy hazajusson. Szerencsére nincs egyedül, és a barátnője telefonjáról felhívva megkért, hogy ezt osszam meg veletek (FŐLEG AZÉRT, MERT A LEGKÖZELEBBI BARÁTAI ENGEM IS KÖVETNEK!), és volt, aki már aggódni kezdett, és családtagnak is jelezte, hogy nem tudja elérni! A hivatalos ügyek intézését elkezdte! A barátnője laptopjáról tud instázni, itt eléri, aki szeretné”

– tolmácsolja az egykori VV Vivi üzenetét az egykori VV Robi. Emlékezetes, hogy tavaly pedig Lakatos Márkot rabolták ki valamelyest hasonló körülmények között, de őt Spanyolországban, Barcelonában.

Közben beindult a Való Világ 12

Beindult közben a bentlakásos reality újabb évada, a Való Világ 12 minden este 20:00-tól az RTL+-on látható, 22:00-től pedig a Coolon folytatódik. Az első kieső már meg is van, VV Bogit egyetlen hét után szavazták ki a nézők a villából, most pedig az első első párbajra készülésnél tart a verseny. A játékban megtartották az évad első kiválasztását, ahol VV Dorka kapta a legtöbb szavazatot, aki aztán megnevezte azt a villalakót, akivel szívesen megmérkőzne majd a párbajon. VV Noémire esett a választása, így hamarosan egyikük végleg távozik a játékból.

„Aljas vagy és gonosz”

– indokolta döntését VV Dorka. Az RTL nagy újítása ebben az évadban, hogy a korábbi évek gyakorlatával szemben nem tesz közzé adásrészleteket videókban a csatorna, hanem csakis az RTL+ felületén, bejelentkezve lehet megtekinteni a játék egyes jelenteit. Így aztán csak az Instagramon keresztül van lehetőségünk önt terhelni a villában éppen zajló drámai jelenetekkel: alább találja VV Noémi gondolatait arról, hogy őt választotta ki VV Dorka.

(Kiemelt kép: a Való Világ Instagramja)