Kiderült, miért vett részt a szeánszon a Való Világ szereplő: borzasztó állapotban találták meg

Egy ismerős elárulta, miért vett részt a Baranya megyei szeánszon Béres Anett.

2022. július 13., 08:07

Szerző:

Mint megírtuk, Sáfrány Emese felfedte, hogy Béres Anett volt az Való Világ szereplő, aki részt vett a szeánszon, aminek végül nagyon rossz vége lett. A VV sztár tudatmódosító teát fogyaszthatott, ami miatt öntudatlan állapotba került és befutott a közeli erdőbe, majd később kiderült, hogy több csontját is eltörte és műteni kellett. Most egy ismerős elárulta, hogy a valóságshow-sztár, miért akart részt venni egy fajta spirituális utazáson.

A Borsnak az ismerős elmesélte, hogy Béres Anett régóta magányos volt és lelkimegnyugvásra vágyott. A híresség úgy érezte, hogy az élete megrekedt és azt gondolta, hogy sem a karrierjében, sem a magánéletében nem tudott sikereket elérni. Az is kiderült, hogy a szertartásra Vokányban került sor, tehát a VV szereplő hosszú utat tett meg az erdőben, ugyanis Siklóson találták meg. 

„A szertartást vezető a reggeli órákban vette észre, hogy Anettnek nyoma veszett, ezért a keresésére indult. Először a környékbeli lakosokat kérdezte meg, hogy nem látták-e őt. Majd a rendőrséget értesítette, akik körözést adtak és nagy erőkkel próbáltak Anett nyomára bukkanni. Drónokkal,  kutyákkal keresték, igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy Anett előkerüljön. Végül szóltak, hogy egy férfi megtalálta őt, de borzasztó állapotban”

- mondta a Borsnak a névtelen forrás.

 Minden, amit tudni lehet

Sáfrány Emese VV-sztár barátnőjét egy napig kereshették a szeánsz után, a vezető őrizetben lehet

Újabb sokkoló részletek derültek ki siklósi szeánszról, amin Sáfrány Emese is részt vett

Sáfrány Emese megszólalt a siklósi szeánszról

Sáfrány Emese is ott volt a siklósi szeánszon: megmentette a Való Világ szereplő életét

(Kiemelt kép: dfp.hu)