5 film, ami tökéletes lezárást ad a hétvégének

Ezekkel a filmekkel lesz teljes a vasárnap estéje.

2022. május 15., 12:22

Szerző:

Valódi szórakozást ígérő filmekkel adhatunk méltó lezárást a hétvégének, ugyanis olyan filmek közül válogathatunk a TV-csatornák kínálatából, mint a nagy népszerűségnek örvendő Igazából szerelem, igazi sztárparádéval, a főszerepekben ugyanis olyan színészeket láthatunk, mint Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Keira Knightley, vagy mint az izgalmas Törvénytisztelő polgár című akció-dráma, Gerard Butlerrel. 

Jurassic World

TV2, 20:00 

A folytatás az eredeti helyszínen, azaz a Nublar-szigeten játszódik, amit egy dinoszaurusz élményparkká alakítottak át. Bár rengeteg a látogató, a park még így sem termeli vissza a befektetéseket, így a még több vendég reményében új látványossággal készül a vezetőség. A laboratóriumban a szakemberek létrehoztak egy hibrid, genetikailag módosított fajt, az Indominus Rexet. Minden biztonsági intézkedés ellenére természetesen megtörténhet a legrosszabb, amitől tartani lehet.

Hannibal

Super TV2, 21:35 

Hannibal Lecter a világ egyik leggonoszabb sorozatgyilkosa épp Firenzében rejtőzködik, jó néhány évvel a szökését követően. Egy korábba áldozata, egy igazi roncsként vegetáló milliomos, Mason Verger bosszút esküdött, és addig nem nyugszik, míg Hannibal meg nem fizet a tetteiért. Egy tanú felbukkanásával felcsillan a remény, hogy a gonosztevőt tőrbe csalhassák és elhagyja rejtekét, így véget vetve a beteges játékainak.

Törvénytisztelő polgár

Mozi+, 23:15 

Clyde Shelton feleségét és lányát is brutális módon meggyilkolják egy betörés során. Az elkövetőket elkapják a rendőrök, azonban egy fiatal ügyész vádalkut köt az egyik tettessel, aki az enyhébb ítéletért cserébe a társa ellen vall. Tíz évvel később Clyde megöli a vádalkut kötött bűnözőt, őt elfogják és nem is tagadja tettét. Figyelmezteti az ügyészt, aki ugyanaz, mint a kezdetekkor, hogy ismerjék be, hogy hiba volt vádalkut kötni, mert különben az ügyben minden érintett a halott betörő sorsára jut. Tíz évig tervezett játszma veszi kezdetét.

Igazából szerelem

Prime, 18:00 

Aki szereti a romantikus vagy a karácsonyi filmeket, vagy a kettőt együtt, annak kötelező szombat este a Prime-ra kapcsolnia. Billy Mack énekli nekünk megunhatatlan slágerét újra és újra, a miniszterelnök úr belezúg a személyzet legelragadóbb tagjába, Jamie, az író a portugál házvezetőnőbe lesz szerelmes. Sam mostohaapjával, Daniellel keres megoldást szerelmi bánatára, Mark pedig teljesen odavan legjobb barátja feleségéért. A szerelem tényleg körülvesz.

Pókember – Hazatérés

Viasat Film, 21:00 

A jó humorú kamasz Peter Parker nem tartozik a nagymenők közé nappal, de éjszaka minden megváltozik. Az éj sötétjében különc szerelésében nem nagyon akad ellenfele, csodás képességeivel a rosszfiúk nem tudnak meglépni előle. Most azonban egy eddig még nem látott ellenség hatalmas kihívás elé állítja. Ide nem elég a megszokott erőbedobás, sőt új szövetségesekre lesz szüksége, ha meg akarja állítani a gonoszt.

(Kiemelt kép: Shutterstock)