Tóth Gabiék és Csobot Adélék után újabb sztárpár költözik el Budapestről

Tóth Gabiék Szentendrére mennek, Csobot Adél és Istenes Bence a Balaton-felvidékre, és most újabb sztárpár adott hírt költözésről.

2023. május 16., 10:37

Szerző:

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor lassan végleg beköltözhetnek frissen elkészült és berendezett, új, szentendrei otthonukba.

Csobot Adél és Istenes Bence másfél hónapja jelentették be, hogy vettek egy telket a Balaton-felvidéken és oda fognak költözni.

Most kiderült, hogy még egy sztárpárral csökken tovább a budapesti celeblakosság, ugyanis Molnár Ferenc Caramel és párja, Szilágyi Szilvi szintén kiköltöznek a belvárosból. Ez az énekes influenszerkedő feleségének Instagramjáról derül ki, egy automatikusan eltűnő sztori formájában megjelentetett videóból.

Szilágyi Szilvi ugyan nem jelöli meg, hogy pontosan hova mennek majd, de mutat egy dombos, csupazöld vidéken lévő falut vagy kertvárost, méghozzá egy ház erkélyéről.

„Ez lesz a kilátás az új hálónkból. Annyira várom már, júniusban kezdjük a felújítást!”

– teszi hozzá a videóhoz Szilágyi Szilvi, némi támpontot adva azzal kapcsolatban, hogy nagyjából mikor kerülhet majd sor a költözésre.

Tóth Gabiékhoz szintén hasonlóan Carameléknek ugyancsak van egy kisgyermeke: kisfiuk, Miron tavaly év vége felé született meg. Másik gyermekük, Szofi már 8 éves.

És még egy párhuzam: Tóth Gabi és Caramel ugyanabban a Megasztár-évadban tűntek fel annak idején, mindketten a 2004-2005-ös második évaddal lettek híresek. Caramel lett a győztes, Tóth Gabi a harmadik helyet szerezte meg.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)