Tóth Gabi rejtélyes idézetet posztolt

Ezt az idézetet egyelőre csak Tóth Gabi ismeri, a Google még nem.

2022. október 19., 10:29

Szerző:

Kedd este Tóth Gabi egy rejtélyes posztot osztott meg az Instagramján. A 34 éves énekesnő posztja egy fotóból, egy idézetből, egy szóból és három emojiból áll.

„Pára száll a völgy fölött
S ha fellebbented fátyolát,
Meglesheted titkait a
Vén természet lábnyomát.”

Az idézethez a „hamarosan” szót és csillagos, valamint égnek emelt, illetve imádkozó kezeket ábrázoló emojikat fűzött hozzá Tóth Gabi.

A mi tippünk egy új dal/klip, de mindenesetre egyelőre a rajongók is csak találgathatják, hogy mindez pontosan mit jelenhet. Illetve találgatni se nagyon találgathatják, merthogy Tóth Gabi Instagramján jelenleg ki van kapcsolva a kommentelési lehetőség, tekintettel az énekesnő körül állandósodott véleménytornádóra. Az biztos, hogy a Google szerint ezeket a sorokat még soha senki nem írta le az interneten, csak a fenti posztban szerepelnek, szóval minden jel arra mutat, hogy Tóth Gabi saját magától idéz.

Az idézet mellesleg már csak azért is enigmatikus, mert sem az nem derül ki, hogy pára, a völgy, vagy a vén természet „fátyolát” kell-e fellebbenteni, sem pedig az, hogy miért nincs vessző a „titkait” szó után.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)