Tóth Gabi: Végre nem kell szégyenkeznem!

Őszintén beszélt érzéseiről.

2021. szeptember 22., 13:10

Szerző:

Tóth Gabi az elmúlt hetekben az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hírnökeként járta az országot, és népszerűsítette az eseményt. Közben kiadta új klipjét, ami sokak szerint nagyon erősen hajaz egy országimázs filmre, mindezekkel párhuzamosan pedig elfoglalta a Sztárban sztár leszek! egyik mesterszékét. Ez a hármas kombináció teljesen kiverte a biztosítékot a netezők nagyrészénél, és brutális gyűlölethullám indult meg az énekesnő ellen. Akkora volt a felháborodás, hogy még hírességek is beszálltak a kommentháborúba, többen megvédték, de sokan szintén felháborodtak Tóth Gabi viselkedésén, mint például Lakatos Márk vagy Puzsér Róbert.

Azóta a rendezvény rendben lezajlott, Tóth Gabi elénekelte Az én szívem című új dalát Ferenc pápa budapesti miséje előtt, de tíz nappal az esemény után sem csitulnak a viharok az énekesnő körül. Talán pont ezért érezte szükségét, hogy a Ripost7-nek interjút adjon, és az érzéseiről beszéljen.

„Az elmúlt hetek gyűlölethadjárata után rendkívüli módon izgultam. Sokan gúnyoltak és tudom, hogy voltak, akik azt várták, hogy hibázzak valamit a színpadon. Ez, Istennek hála, nem történt meg. Miután lejöttem a színpadról, óriási szeretetbombát kaptam. Az emberek körbevettek, ölelgettek, gratuláltak, a papok megáldottak és ott volt a családom is. Fantasztikus, felemelő nap volt ez számomra. Az elmúlt hetek pozitív és negatív eseményeit egyaránt sikerült kiénekelnem magamból, szeretettel válaszoltam vissza a gyűlöletre és megháláltam a támogatást, amit sokaktól kaptam. Az emberek szeretete pedig mindennél nagyobb elismerés, számomra mindennél fontosabb. Az külön öröm, hogy a fiataloknak értéket adhatok: rengeteg kamasz rajongóm van, akik a zenei munkásságom által közel kerülnek a népzenéhez és talán általam egy kicsit Istenhez is. A virtuális világ kommentárjai helyett csak azzal szeretnék már foglalkozni, amit élőszóban kapok az emberektől. Euforikus érzés, hogy életemben először úgy érzem: most végre a szeretet útján járok”

– nyilatkozta az énekesnő, aki ezt követően ismételten nyomatékosítani szerette volna azt is, hogy nem hazudtolta meg önmagát, csupán arról van szó, hogy már nem egy lázadó tini.

„Persze, hogy most, túl a harmincon nem az a nagyszájú tini vagyok, aki tizenhat éve voltam. Az emberek többsége nem olyan felnőttként, mint kamaszként. Számos csalódás, pofon kellett, hogy visszataláljak ahhoz a Tóth Gabihoz, aki igazából vagyok. Ahhoz a világhoz, ami igazán közel áll hozzám. Ezt az embert látja ma a közönség, ez vagyok én!”

Végezetül Tóth Gabi azt is elmondta, ez az igazi énje, végre visszatalált önmagához, és nem bánja, hogy emiatt rengeteg ember eltűnt az életéből.

„Nagyon sokan lemorzsolódtak, de nem bánom és nem is haragszom rájuk. Érdekes, mert bár ez egy felszabadító és egyben fájdalmas felismerés volt, elkezdett egyre inkább pozitív irányt venni az életem. Megismertem a férjemet, Krausz Gábort, akivel kölcsönösen tiszteljük egymás hitét, vallását és közösen, egy irányba tartunk. Végre nem kell szégyenkeznem, rejtegetnem azokat az értékeket, amik engem meghatároznak, gyerekkorom óta, a kislányunknak pedig csodálatos útmutatást, örök útravalót adhatok a hit által. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson való részvételem pedig fontos mérföldköve ennek a spirituális útnak, amelyen haladok.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebook-oldala)

12:20

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.