Tóth Gabi nem bírja elviselni, hogy nem mindenkinek teszik az új klipje

Gyorsan cselekedett is.

2021. szeptember 2., 06:21

Szerző:

Szeptember 1-jén debütált Tóth Gabi új klipje, amiben megmutatta végre, mit is jelent pontosan a vadiúj Tóth Gabi. Az én szívem című dalhoz készült kisfilmbe aztán tényleg belesűrítettek mindent, ami magyar és keresztényi. Feltűnik benne például a parasztkolbász, a csipke, a Dunakanyar, lovak, mesteremberek, és egy pap, akinek az énekesnő egyébként hetykén odaint, miközben arról dalol, hogy jó lenne az erdőben szeretkezni.

És bár látszik a végeredményen, hogy tényleg mindent beleadtak az alkotók, valahogy mégsem nyerte el a közönség tetszését maradéktalanul. Sőt, ahogy a 24.hu is kiszúrta, a videó alatt elkezdtek sorakozni a lefelé mutató hüvelykujjak. Ebből lehetett elege az énekesnőnek, no meg persze az olyan kommentekből, mint hogy, a noxos Péter Szabó Szilviát utánozza, amikor nem sokkal a videó debütálása után egyszerűen törölte ezeket a véleményeket a YouTube-ról.

Azóta több kommentelő is megjegyezte, hogy valami nagyon nem stimmel:

„Ki lettek törölve azok a kommentek, akiknek nem tetszik ez a "mű"? (1,9 ezernek tetszik, 2,3 ezernek nem tetszik). Hja, biztos van úgy, hogy a nem tetszők nem kommentelnek."

illetve

„A like-dislike arány nincs éppen hangsúlyban az egyoldalú kommentszekcióval...”

vagy pedig

„Péter Szabó Szilvinek ez jól állt,ő nem megjátszotta. Ez meg csak képmutatás. Törölheted a negatív véleményt,attól még igaz.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram-oldala)