Tóth Gabi kiállt az Omega-megemlékezésben bakizó Gáspár Laci mellett

Gáspár Laci egy dallal reagált a bakiból lett botrányra, Tóth Gabi pedig a dalra reagált.

2021. december 14., 14:02

Szerző:

A szombat esti X-Faktor nyitánya egy megemlékezés volt Kóbor Jánosról, aki a múlt héten vesztette életét a koronavírus következtében. Az élő adásban Gáspár Laci énekelt el egy részletet az Omega legnagyobb slágeréből, a Gyöngyhajú lányból, de egy ponton elrontotta a szöveget, és „gyöngyhajú” helyett (nyilvánvalóan véletlenül) „zöldhajú” lányt mondott.

Gáspár Laci hétfő délben egyszer már reagált az esetre az Instagramon egy bibliai idézettel, erről ide kattintva megnyitható cikkünkben olvashat többet.

Szintén hétfő este pedig az énekes a következő videót tette közzé annyi kommentárral, hogy

„ez vagyok most”.

A fenti dal az Apostol együttes egy slágere, a dal címe az, hogy A legtöbb ember ott hibázza el.

„Én nem tudom, mi lesz a holnapom, de büntetésem büszkén vállalom. Engem is megcsalt egy délibáb. De most mi lesz, hogyan tovább? Egy visszaútnak mindig lenni kell, talán most nem hibázom el”

– szerepel a fenti dal szövegében.

Nos, Tóth Gabi is megosztotta a fenti videót a Facebookon, és a következőket tette hozzá:

„Veled vagyunk, Gáspár Laci! Együtt kezdtük és tudjuk Verával, milyen a lelked! Sok nagy pillanatot adtál az embereknek is a hangoddal, zenéiddel! Szeretünk!”.

Gáspár Laci 2003-2004-ben a Megasztár című tehetségkutató első évadában szerepelt, ez volt az az évad, amit Tóth Vera nyert meg. Tóth Vera húga, az utóbbi időben parázs viták kereszttüzébe került Tóth Gabi ugyanennek a műsornak a következő, második szériájában tűnt fel.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)