Kiderült, milyen pénzből vette meg az első autóját Tóth Gabi

Tóth Gabi egyszer nyert életében, de akkor sok pénzt.

2022. október 3., 09:20

Szerző:

Talán még néhányan emlékeznek, hogy Tóth Gabi 2006-ban, a TV2 Activity című műsorában szép nagy összeget nyert. Az énekesnő most feltűnt a csatorna 25. születésnapját ünneplő műsorban, ahol visszaemlékezett az örömteli pillanatra. Kiderült, hogy a sztár egy autót vett a nyereményéből. 

„Én nyertem. Még a 2006-os Activityben itt, a TV2-n. Nagyobb összeget. Abból vettem meg életem első autóját”

- mondta Tóth Gabi, reagálva arra, hogy Till Attila soha életében nem nyert semmit. 

Íme, a nagy pillanat: 

Tóth Gabi az elmúlt időszakban a 7 milliós Rolex órájával sokkolt mindenkit. Az énekesnőnek még Fluor Tomi is beszólt, ami érdekesség, hogy nemrégiben a sztár arról beszélt, hogy egy bébiszitter, milyen brutális ősszeget akart elkérni tőle, pedig a magyar előadók nem az amerikai sztárok színvonalán élnek.

„sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)