Tóth Gabi élő adásban védte meg Tóth Andit, pedig régóta viszály van köztük

Igaz, mostani megjegyzésének is van egy kis éle.

2021. október 5., 11:04

Szerző:

Régóta viszály van Tóth Gabi és Tóth Andi között. A két énekesnő közül az utóbbi februárban posztolt arról, hogy kolléganője lassan egy éve folyamatosan támadja őt a közösségi médiában, többek között egy tequilareklámos poszt miatt is.

Ennek fényében különösen érdekes Tóth Gabi reakciója arra, hogy a Sztárban sztár leszek! adásában a hétvégén az egyik versenyző Tóth Andit alakította a színpadon, Tóth Andi egyik dalát előadva.

Amikor Pápai Joci azt mondja, hogy nem kifejezetten rajong Tóth Andinak a műsorban a versenyző által előadott számáért és hiányérzete volt a dalválasztás miatt, Tóth Gabi ennyit szúr közbe:

„hát ebben a dalban ennyi volt.”

Ezzel ugyan Tóth Gabi kissé lesajnáló véleményt formált meg Tóth Andinak a Néztek című daláról, de a 33 éves zsűritag utólag aztán védelmébe veszi fiatalabb kolléganőjét. Igaz, ennek a megjegyzésének is van egy kis éle:

„az eredeti előadó védelmében szólalnék fel, hogy ez egy huszonegy-két éves lánynak egy fontos üzenete. Mi ne felejtsük el, hogy milyenek voltunk huszonegy-két évesen ugye.”

Tóth Gabi az elmúlt hónapokban többször is beszélt arról, mennyire nem tud már azonosulni tíz évvel ezelőtti önmagával, és Tóth Andit itt mintha önmagához hasonlítaná, azaz mintha arra utalna, hogy egyszer majd a most 22 éves énekesnő is át fogja értékelni mostani dolgait.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)