Tóth Dávid, a volt Nagy Ő újra kapcsolatban lehet: meglepő, kivel boronálták most össze

A 2021-es Nagy Ő-nek, Tóth Dávidnak talán új kapcsolata kezdődhetett.

2023. június 29., 10:08

Szerző:

Tóth Dávid volt kajakozó magánéletét azóta követi különös figyelemmel a nagyközönség, hogy ő volt a TV2-n 2021-ben A nagy Ő című reality címszereplője. (2022-ben Árpa Attila kegyeiért vetélkedtek az indulók, idén pedig Jákob Zoltán milliárdos lesz a középpontban.)

A két évvel ezelőtti vetélkedőt bizonyos Szalai Laura nyerte meg, aki azonban csak pár hónapig volt együtt Tóth Dáviddal a játék után. A sportoló később egy újabb kapcsolatba bonyolódott, de 5 hónap után az is véget ért. Később ismét lett egy párkapcsolata, ahol az esküvő is szóba került, de végül elengedték egymás kezét a kedvesével. Nem szakadt viszont meg a kapcsolat a TV2-vel: Tóth Dávid idén az Ázsia Expressz című realityben tűnt fel.

Most a Bors ír arról, hogy talán újabb szerelem kezdődhetett Tóth Dávid életében. Erre a kajakozó-médiaszemélyiség instagramozásából következtetnek, a volt sportoló ugyanis állítólag elkezdte lájkolgatni Kiss Daniella szépségkirálynő-influenszer posztjait. Kiss Daniella az Instagramja szerint jelenleg észak-Olaszországban utazgat, Torinó után a ligúr tengerpart kisvárosaiból posztolt. Hát Tóth Dávid vagy Spotornót szereti ennyire, vagy lehet, hogy tényleg szemet vetett a 2015-ös Miss World Hungaryre.

(Kiemelt kép: Tóth Dávid Instagramja)