Titokzatos betegség terjed az NCIS szereplői között

Az NCIS című sorozat stábjából már legalább 18 ember megbetegedett.

2022. március 18., 14:36

Szerző:

Furcsa betegség ütötte fel a fejét az NCIS – Tengerészeti helyszínelők című sorozat stábjánál. A CBS csatornához egy közelálló forrás elárulta, hogy legalább már 18-an megbetegedtek, az érintettek pedig ételmérgezéshez hasonló tüneteket produkálnak. A forgatások jelenleg a kaliforniai Valenciában zajlanak.

A népszerű amerikai sorozat már a tizenkilencedik évadnál tart. Állítólag a műsor egyik vezetője elárulta, hogy Zoom-találkozókat tartottak, hogy kitalálják, mi miatt betegedhettek meg többen – írja a TMZ. Egyelőre magyarázat nem született azzal kapcsolatban, hogy mitől betegedhettek le ennyien, szerencse azonban, hogy a hányáson kívül mindannyian enyhe tüneteket produkálnak. 

A sorozat legnagyobb sztárja Mark Harmon, aki Gibbs karakterét játssza. Ő 18 év után döntött úgy, hogy nem szerepel tovább a sorozatban. A 19. évad néhány epizódjában azonban még fel fog tűnni, valamint a rajongók legnagyobb örömére még lehet esély a visszatérésre, ugyanis a stábtól nem búcsúzik, producerként fog tovább dolgozni.

Még több sorozat! 

Újabb sorozattal rukkol elő a TV2 népszerű színészekkel: ekkor fog debütálni

Népszerű színészünk a sorozatától búcsúzva áll ki a pedagógussztrájk mellett

A tanár című sorozatból elbocsátott színésznő most Kaliforniában tart zen hétvégét

(Kiemelt kép: Az NCIS sorozat hivatalos Instagram-oldala)