Népszerű színészünk a sorozatától búcsúzva áll ki a pedagógussztrájk mellett

Vége A tanárnak, és a főszereplő, Nagy Ervin politikai üzenettel búcsúzik.

2022. március 13., 10:49

Szerző:

Szombat este véget ért A tanár című sorozat az RTL Klubon. Ezt megelőzően a sorozat főszereplője, Nagy Ervin a csatorna Reggeli című műsorában szerepelt, és a Magyarországon dolgozó valódi tanárokkal kapcsolatosan a következőket mondta, kiállva a pedagógussztrájk mellett:

„nagyon támogatom minden megbecsülésüket és minden pluszt, amit most el kell érniük a különböző megmozdulásokon. Azt gondolom, hogy nagyon fontos dologra hívják fel a figyelmet, és én ebben a harcban a magam eszközeivel mindenképpen mellettük fogok állni.”

Íme a vonatkozó adásrészlet.

Miután lement az utolsó rész, Nagy Ervin az alábbi poszttal búcsúzott A tanártól az Instagramon, és a poszt szövegében is elrejtett egy akár politikainak is tekinthető üzenetet. A 45 éves színész a következőket írja:

„itt a vége... Szerettük, szerettétek, szerethető volt és emberi... Életünk egy része lett 4 éven át. Jó volt arra gondolni, hogy teszünk valamit azért, hogy egy érzékenyebb, megértőbb, elfogadóbb és vidámabb hely legyen az országunk és a benne élő emberek is.”

A tanár többi színészéről írtuk korábban

A tanár című sorozatból elbocsátott színésznő most Kaliforniában tart zen hétvégét

Liptai Claudia akart volna dubajozni, de nem jött össze. Íme miért nem

Simon Kornél a feleségével, Gryllus Dorkával szerepelt az Álarcos énekesben

(Kiemelt kép: Nagy Ervin Instagramja)