A Tanár című sorozatból elbocsátott színésznő most Kaliforniában tart zen hétvégét

Ubrankovics Júlia az USA-ban folytatta pályáját, új rendezvénysorozata októberben indul.

2021. szeptember 18., 07:07

Szerző:

2018-ban nagy port kavart, hogy az első évad után elbocsátották A Tanár című sorozat egyik főszereplőjét, Ubrankovics Júliát. A 38 éves színésznő a sorozatban Nógrádi Klaudia magyartanárt alakította, és távozása kapcsán pereskedést is kilátásba helyezett az RTL Klub.

Ubrankovics azóta kiment az USA-ba, ahol többek között egy brooklyni színházban kapott szerepet 2019-ben egy darabban, amelynek a címe A kutya, az éjszaka és a kés. Erről akkor az alábbi képeket osztotta meg az Instagramon. Szerepelt továbbá a Netflixen a Shadow and Bone című sorozatban is, erről itt közölt egy posztot.

A színésznő azóta megint egy újabb irányban indult el: szervezőtársaival együtt önismereti hétvégét tart a kaliforniai Joshua Tree közelében a sivatagban, amelynek pontos helyszínét úgy hívják, hogy The Zen Gate, azaz A zen kapu. A program címe az, hogy Reawaken, azaz Újraébreszteni, és a rendezvény október 15-17-én lesz az alábbi hirdetés szerint. Az ajánló azt ígéri, a résztvevők egyéni és csoportos gyógyítóceremóniákon vehetnek majd részt, amelyeket gyógyítók egy csoportja vezet majd.

„Az elvonulás során a résztvevők nyitóceremónián vehetnek részt Kakaó, Kambó szent ceremóniákkal a spirituális és fizikai méregtelenítésért, [lesz] eksztatikus tánc, A „Work” Byron Katie-től és végül egy záróceremónia, amely kristályfestést is fog tartalmazni a helyszínen. Az elvonulás valamennyi programja olyan eszköz, amelynek a célja, hogy segítsen újraéleszteni az igazi énünket és megadni a tiszteletet a kapcsolatunknak Gaiával, őseinkkel és az elemek és a föld lelkével”

– nagyjából így lehet magyarra fordítani a programleírást. Lazán kapcsolódik, de kakaószertartás Puskás-Dallos Peti legénybúcsúján is volt, amint azt az énekes az Instagramon közzétette.

Ubrankovics Júlia mindenesetre ezen kívül vasárnap este szerepelni fog a #bochkor című műsor következő adásában az ATV-n, vele lesz Ábel Anita, Bárdosi Sándor és Sváby András.

(Kiemelt kép: Ubrankovics Júlia Instagramja)