Babát vár a Keresztanyu színésznője: Nagyon hamar jött!

A Keresztanyuból ismert Tóth Angelika a baba nemét és nevét is elárulta.

2022. február 8., 11:40

Szerző:

Várandós a Keresztanyu című sorozatból ismert Tóth Angelika. A Madách Színház művésznője először a közösségi médiában jelentette be a hírt, kedd reggel pedig a Reggeli című műsorban beszélt a kisbaba érkezéséről az RTL Klubon. Terhességét a Keresztanyu történetébe is beleépítik majd az írók, Tóth Angelika próbál addig dolgozni, ameddig állapota ezt lehetővé teszi.

„Nagyon készültünk már erre, egy nagyon-nagyon tervezett és várt baba. Több ember is be volt ebbe vonva. A Keresztanyu kapcsán még Hámori Barbara is be volt ebbe az egész folyamatba vonva – minimálisan. Nagyon örülünk, nagyon boldogok vagyunk, nagyon hamar jött”

– mondja Tóth Angelika, aki a Keresztanyuban Harangozó Laura szerepét alakítja.

„A férjemnek úgy mondtam el, hogy csináltam a háta mögött egy tesztet, mert már nem bírtam tovább várni. Nem volt otthon, és amikor hazaért, akkor a képébe toltam, hogy pozitív!”

– így meséli el a színésznő, hogy hogyan mondta el az örömhírt a férjének.

Tóth Angelika hozzáteszi, hogy korábban rettegett a gyerekvállalás felelősségétől, de most 30 évesen ez alábbhagyott, és már érzi, hogy valóban gyermeket szeretne. A születendő baba kislány lesz, a szülők a Sári keresztnevet választották.

+anyu

Kiderült, Molnár Piroska miért ül egy asztal mögött a Keresztanyu legtöbb jelenetében

Árpa Attila is a Keresztanyu mellékszereplői között van

A Hotel Margaret a Keresztanyu készítőinek új sorozata

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)