Videó: Stahl Judit lánya nem a férjétől született, várandósan hagyta el gyermeke édesapja

Stahl Judit őszintén mesélt a magánéletéről.

2022. június 15., 08:03

Szerző:

Habár ez már korábban sem volt titok, de most Stahl Judit a Klubrádió Szavakon túl című műsorában mesélt a magánéletéről és arról, hogy nem a férje a lánya vérszerinti apja. Kiderült, hogy a gyermek apja várandósan hagyta el a műsorvezetőt. 

Stahl Judit lánya, Hanna ennek ellenére a férje, Bohus Csaba nevét viseli, valamint őt is tekinti az igazi apjának. A férje éppen külföldön tartózkodott, amikor megtudta, hogy a felesége várandós. A lány vérszerinti édesapja azonban a Park Könyvkiadó ügyvezető igazgatójátója, Rochlitz András. 

„A gyerekem nem a férjemtől van, de nagy szerelem volt. A férjem már annyira nem bírta ezt a nagy szerelmet, hogy elment az USA-ba főzni tanulni. Nagyon régóta vagyunk együtt, és nagyon sok mindent túléltünk együtt, és remélem túl is fogunk. De ez picit már neki is sok volt”

- mondta a műsorban az üzletasszony.

„Vállaljuk! Az életünk fog kiteljesedni”

- jelentette ki akkor a műsorvezető férje.

Bohus Csaba a szülés előtt másfél hónappal utazott haza és azóta is támogatja a feleségét mindenben. Hanna vérszerinti apja, Rochlitz András akkor jelentkezett újra, amikor a lány másfél éves volt, aki azóta is tartja a kapcsolatot a lányával. 

Stahl Judit és férje, Bohus Csaba 2001-ben házasodtak össze. A műsorvezető 2004-ben adott életet a lányának Hannának. 

A műsorvezető arról is beszélt, hogy egy jómódú családba született, ám sosem kért pénzt a szüleitől, mert egyedül akart érvényesülni. Hozzátette, hogy az édesanyjának és az édesapjának is megakart felelni fiatalkorában. 

Ezeket se hagyja ki!

Videó: Berki Mazsi egy dallal emlékezett meg Berki Krisztiánról

Titokban eltemették a Való Világ sztárját, VV Krisztiánt

Rubint Réka kemény szavakkal bírálta az elvált szülőket

(Kiemelt kép: dfp.hu)