Stahl Judit egyedül maradt: férje külön költözött Berlinbe

Stahl Judit középiskolás lánya pedig Írországban tanul.

2022. március 14., 13:34

Szerző:

Stahl Judit szerepelt Endrei Judittal a Korhatártalanul című műsorban, szúrta ki a Blikk. Az 53 éves médiaszemélyiség-üzletasszony a hosszú interjúban elárulja, hogy a férje, Csaba Berlinbe költözött, lánya, Hanna pedig Írországban folytatja középiskolai tanulmányait.

A főzős műsoraival és könyveivel ismertté vált médiaszemélyiség így beszél az interjúban a férjével való viszonyáról:

„én alapvetően a szövetségben hiszek, és hosszútávú szövetséget pillanatnyi, múló érzelmi állapotokra építeni szerintem nem lehet. 16 évesen megismertem a leendő páromat, akiről azóta is azt gondolom, hogy a világ legjobb és legtisztességesebb embere. Mi már annyiszor elválhattunk volna, de nem tettük. Én egy dolgot ígértem a Csabinak: azt, hogy sosem lesz unalmas mellettem az élete, és nem is lett az. Ő hét közben Berlinben él, az érdeklődése vonzotta oda. Lett egy lakásunk és ott kezdett el élni. Kicsit furcsa a családunk, hogy hárman három országban élünk, de most ez van.”

Stahl Judit arról is hosszan mesél az interjúban, hogy a lánya egy ír családnál lakik most, akik nagyon szépen gondját viselik a Magyarországról nyelvtanulási céllal érkezett lánynak. A búcsú nagyon fájdalmas volt, de Hanna minden nap felhívja édesanyját.

Íme a teljes videó.

Nagy nagyon hallunk róluk az utóbbi időben

Kovács Kokó István elárulta, milyen pozíciót kapott Svájcban

Onyutha Judit 15 kilót fogyott: így néz ki most az időjárásjelentések bemondónője

Hová tűnt Pokrivtsák Mónika? Hét műtétre volt szüksége

(Kiemelt kép: YouTube/Korhatártalanul Endrei Judittal)