Hová tűnt Pokrivtsák Mónika? Hét műtétre volt szüksége, meséli egy friss videón

Az egykori tévés most légiutas-kísérőként dolgozik, íme, melyik országban él Pokrivtsák Mónika.

2021. december 11., 12:29

Szerző:

Folytatódik a Palikék világa by Manna, azaz Palik László sorozata a YouTube-on, és a legfrissebb videóban Pokrivtsák Mónika jelentkezik be. A videó címe Palik László szállóigéjét idézi: Hová tűnt Pokrivtsák Mónika? – merthogy a 47 éves, egykori tévésről régóta nem lehet hallani. Ő azt mondja, ez tudatosan van így, megelégelte a médiaszereplést.

Pokrivtsák Mónika a diploma után a Malévnál dolgozott, innen került át a frissen indult RTL Klubhoz még a '90-es években. Aztán külföldre költözött, férjével az USA-ban, Floridában élnek Gombos Edináékhoz hasonlóan. Pokrivtsák Mónika és párja 13 éve vannak együtt, májusban voltak tíz éves házasok, és férjének jólmenő vállalkozása van, ezért az egykori tévés személyiség azt mondja, bár nem élnek luxusban, megengedhetné magának, hogy ne dolgozzon, mivel az ő keresete jóval alacsonyabb férjéénél, de fel sem merül benne, hogy abbahagyja a munkát.

A mai napig légiutas-kísérőként dolgozik, legalábbis amikor egészségi állapota engedi. Két és fél évvel ezelőtt ugyanis kibicsaklott a bokája, és az először könnyűnek tűnő sérülés utólag igen komolynak bizonyult: azóta hétszer műtötték meg, mire mostanra azt mondta, ennyi elég volt.

A videó itt tekinthető meg teljes hosszában.

(A fent kiemelt kép 2008-as, fotó: dfp.hu)