Shane Tusup elmondta, milyen feltételekkel lenne megint Hosszú Katinka edzője

Shane Tusup nagyon is edzené megint Hosszú Katinkát, de csak bizonyos feltételek mellett.

2022. október 14., 08:16

Szerző:

Shane Tusuppal készített interjút a Blikk című lap. Az interjúnak az a címe, hogy „Tusup újra a csúcsra juttatná Hosszú Katinkát”, de természetesen nem a szexről van benne szó, hanem a sportról.

A sportolónő volt férje és egykori edzője ugyanis azt állítja, nem zárkózik el az elől, hogy újra együtt dolgozzon exével, ám csak bizonyos feltételekkel vállalna el egy ilyen megbízást. Kifejti, hogy ő Hosszú Katinka helyében igenis folytatná továbbra is az úszást:

„miért ne lehetnénk büszkék arra, ha Katinka akár csak döntőbe jut egy olimpián? Ő még mindig bármire képes, de ami fontosabb, a magyar sportnak szüksége van olyan ikonokra, mint ő.”

Shane Tusup akár azt is elvállalná, hogy felkészíti Hosszú Katinkát a párizsi olimpiára, de csak akkor, ha bizonyos dolgokat előre egyeztetnének:

„sok múlna a beszélgetésünkön és a munkatervén. De profi edző vagyok, és szabadúszó, ha valakinek szüksége van a segítségemre, nem teszem le a telefont. Főleg nem egy magyar hősnek.”

Shane Tusup egyébként a válásuk óta is rengeteget szerepel a magyar sajtóban, tegnap például állítólagos új párkapcsolatáról (vagy párkapcsolatairól?) volt szó.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)