Schobert Norbertet pszichológushoz küldené a felesége: kiderült, miért

Sok dolog van, amit a fitneszgurunak fel kell dolgoznia. 

2022. május 17., 07:57

Szerző:

Schobert Norberttel az elmúlt évek során több olyan dolog is történt, ami mindenki számára nehezen feldolgozható lenne: elsősorban a tény, hogy többször is szembe kellett néznie a halállal már egy ok lenne arra, hogy segítséget kérjen. Legutóbb a fitneszguru tavaly nyáron esett össze az otthona előtt, majd sztrók miatt azonnal műteni kellett. A sztár 12 évvel ezelőtt szintén életmentő műtéten esett át. Továbbá az évek alatt rengeteg negatív kommentcunamival kellett megküzdenie és önmagával is elégedetlen.

Rubint Réka az évek alatt többször megpróbálta rávenni a férjét arra, hogy kérjen segítséget. Habár Schobert Norbert tisztában van vele, hogy egy terapeuta hatalmas segítség lenne, egyelőre még mindig nem sikerült rávennie magát, hogy jobban foglalkozzon a lelki egészségével. 

„Nem mentem, pedig rám férne... Réka mindig el akar küldeni”

- mondta el a háromgyerekes édesapa Fenyő Iván Rádcsörgök című Instagram-beszélgetésében, amit a Blikk szúrt ki. 

A sztár azt is elárulta, hogy elsősorban a félelem az oka annak, hogy mostanáig nem kért segítséget, ugyanis úgy érzi, hogy egy vadidegennek nem tud megnyílni a legmélyebb titkairól, ha pedig mégis megosztja őket akkor kiszolgáltatottá válik. Hozzátette, hogy tudja, lenne mit feldolgoznia. 

„Állandóan szorongok, félek attól, hogy elvesztek mindent. Az első edzésem óta rettegek attól, hogy bemegyek egy terembe edzést tartani és nem lesz ott senki. Győlölöm, ha utálnak. Egy-két alkalommal elmentem Réka légzésterapeutájához, de többször nem, pedig rám férne”

- tette hozzá az üzletember.

Rubint Réka a Blikknek szólalt meg a férje lelki állapotával kapcsolatban.

„Minden embernek szüksége lenne egy segítőre, méghozzá azért, hogy azt az életutat, amit kaptunk, úgy járhassuk végig, hogy folyamatosan fejlődünk...Norbi egy-két alkalommal volt Katánál, viszont ehhez két ember kell, hinnie kell abban, hogy segíteni tud. Tudom, hogy azt állítja, nem nyitott az ilyesmire, de úgy látom, minden olyan tudásomra fogékony, amit magamba szívtam Kata által”

- mondta a fitneszguru felesége.

Rubint Réka arról is beszélt, hogy a férje sokáig nem ismerte az édesapját, ezért nem volt előtte férfi minta, ami miatt attól rettegett, hogy nem lesz jó apa. Az ő feltétel nélküli szeretete és elfogadása is kellett ahhoz, hogy Schobert Norbert elhiggye apróságokkal is csodát lehet tenni a gyerekeivel és sikerüljön a félelmét elengednie.

Még több hír a Schobert családról

Rubint Réka lánya kijelentette, hogy nem akar alkalmazott lenni

Schobert Norbert úgy gondolja, hogy a covidtól kapott sztrókot

Rubint Réka már 21 évvel ezelőtt is brutális összegeket keresett - Mutatjuk, mennyit

(Kiemelt kép: dfp.hu)