Sallai Nóra balesetéről új részletek láttak napvilágot

Sallai Nóra állapota még mindig súlyos. 

2024. október 11., 07:59

Szerző:

A Blikk úgy tudja, hogy rengeteg hamis információ terjedt el Sallai Nóra balesetéről. Egy informátor állítja, hogy valójában nem ültek 8-an a BMW-ben, öten utaztak, és a térfigyelő kamerák azt is bizonyítják, hogy senki nem menekült el a helyszínről. Az ütközést legalább 6 térfigyelő kamera rögzitette. 

A lap arról is beszámolt, hogy információk szerint a BMW-t vezető M.B.R. nem állt ital vagy drog befolyása alatt: ő és utasa, D. K. A. is tiszta és józan volt a baleset idején. Továbbá büntetlen előéletűek, és a sofőr nem volt eltiltva a vezetéstől. A fiatalokat már hazaengedték a kórházból.

A rendőrség egyelőre nem gyanúsítja a BMW sofőrjét, de vizsgálják, hogy nem hajtott-e túl nagy sebességgel. A BMW-t vezető fiatal próbálta elrántani a kormányt, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A színésznőnek kötelessége lett volna elsőbbséget adni, de ha a megengedettnél sokkal gyorsabban érkezett a másik autó, mindkét sofőr felelőssége megállapítható.

Sallai Nóra ötéves kisfiával kapcsolatban jó ideig csak annyit lehetett tudni, hogy a helyszínen újraélesztésre volt szükség, hétfőn azonban megérkezett a szörnyű hír, miszerint Bende az életét veszítette a balesetben.