Rossz hír Bereczki Zoltán rajongóinak

Azt pletykálják, Bereczki Zoltán nem fog visszatérni a képernyőre.

2023. szeptember 8., 07:17

Szerző:

Bereczki Zoltán és felesége, Bata Éva először tűnt fel közös címlapon a héten, de a színész-énekest a legfrissebb pletykák szerint kevesebbet fogjuk látni idén ősszel a megszokottnál.

A héten bejelentették ugyanis, hogy kik versenyeznek majd idén a Dancing with the Starsban, ami 2023-ban a szokásosnál egy kicsit később indul majd, csak október 14-én. A zsűrivel kapcsolatban azonban nincs még bejelentés, amiből azt is lehetne gondolni, hogy azt jelenti, hogy akkor nyilván nem lesz változás tavalyhoz képest.

Nos, a Blikk által egy bennfentestől megszerzett információk szerint nem ez a helyzet. A névtelen informátor úgy tudja, hogy idén Bereczki Zoltán nem fog visszatérni a showműsorba, pedig a legutóbbi két évadban a zsűri népszerű tagja volt.

„Nincs harag, egyszerűen csak az időbeosztásába nem fért már bele, mire százszázalékossá vált a felkérés”

– többek között ezt árulta el az informátor arról, hogy Bereczki Zoltán miért marad ki az idén kissé később induló műsorból. Szóval arról szó sincs, hogy a színész ne dolgozna az ősszel, legfeljebb ezt nem a TV2-nél teszi majd. A legfrissebb posztja szerint egyébként éppen szinkronizál.

A pletykák szerint a DWTS zsűrijében marad a másik három tag, Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás. Elképzelhető, hogy így csak háromfősre zsugorodik a zsűri, bár a csatorna a hírek szerint keresi a negyedik tagot, hátha le tudnak még valaki szerződtetni. A pletykák szerint többek között Tóth Andi és Csonka András neve merült fel.

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)