Bereczki Zoltán családi traumáról vallott: majdnem a karrierje múlt a tragédián

Bereczki Zoltán súlyos családi tragédiáról vallott, ami az ő életét is nagyban meghatározta.

2022. november 24., 07:33

Szerző:

Bereczki Zoltánnal közöl friss interjút a Story magazin ma megjelent száma. A 46 éves színész-énekes ebben az évadban a TV2-n a Dancing with the Stars című vetélkedő zsűrijének egyik tagja, de az interjú nem csak ezzel a témával foglalkozik.

Bereczki Zoltán elmeséli, hogy a családjában egy olyan tragédia következett be, ami miatt a szülei nem akarták engedni, hogy fiuk művészi pályán próbálja ki magát. Így mesél a szüleiről az interjúban:

„közgazdásznak, üzletembernek orvosnak szántak. Bárminek, csak művésznek ne. Megvolt rá az okuk. A családban ugyanis volt művész, akinek tragikusan alakult a sorsa. Az ország egyik legtehetségesebb alkotójáról van szó, komoly produkciókban vett részt, és az ország legnagyobb neveivel dolgozott együtt. Alkoholista lett, és meghalt. A szüleim azért aggódtak, nehogy a művészvilágba keveredve megismételjem a sorsát.”

Bereczki Zoltán többet nem árul el erről a bizonyos családról, de azt hozzáteszi, hogy a szülői féltés még mindig nem múlt el, pedig Bereczki már bő két évtizede sikeres a pályáján:

„édesanyám még most is aggódik értem. Ha csak egy rossz kommentet lát az interneten, már telefonál.”

Bereczki Zoltán a napokban gyermekkorának egy másik traumatikus és meghatározó élményéről is beszélt, ez az iskolával kapcsolatos – ide kattintva olvashatja vissza azt a nyilatkozatát.

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)