Megdöbbentő részletek derültek ki Szilágyi Liliána szüleinek válásáról

Szilágyi Liliána édesapjától durva, agresszív viselkedés miatt a bíróság elvette a kisebbik lány felügyeletét, de az ítéletet nem hajtották végre.

2022. január 5., 08:36

Szerző:

Szilágyi Liliána december utolsó napjaiban állt a nyilvánosság elé a vádakkal, hogy édesapja évekig bántalmazta őt fizikailag, lelkileg és szexuálisan egyaránt. Az úszónő elmondta, hogy édesanyjával együtt évekkel ezelőtt elhagyták édesapját, húga, Gerda azonban dr. Szilágyi Zoltánnal maradt.

A Blikk most a szülők válásáról közöl részleteket, a lap szerint miután Szilágyi Liliána távozott otthonról, édesapja kiadta felesége útját is. Az asszony egy ideig még a közös lakásban élt, de az otthonban megjelent egy idegen férfi, aki figyelte-felügyelte, hogy az asszony mikor mit csinál, így az édesanya végül távozott, és többet már nem térhetett vissza.

„Lapunk úgy tudja, a bíróság megállapítása szerint Szilágyi Zoltán durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg a házasság, érzelmileg zsarolta, megfélemlítette nejét, később ellehetetlenítette a nő kapcsolattartását Gerdával”

– írja a Blikk, hozzátéve, hogy a 2020-as, másodfokú ítélet szerint az édesapának át kellett volna adnia a húgot az édesanyának, erre azonban mindaddig nem került sor, amíg a lány 18 éves nem lett, így kikerült a rendelkezés hatálya alól. Ezért hiába helyezte el a bíróság Szilágyi Gerdát az édesanyjánál, az anyának azóta sem volt kapcsolata lányával.

Dr. Szilágyi Zoltán nyílt levélben tagadta nagyobbik gyermeke valamennyi vádját, Szilágyi Gerda pedig szintén nyílt levélben tagadta, hogy a családban bármilyen bántalmazás történt volna, nyilatkozataikért klikkeljen ide!

(Kiemelt kép: Szilágyi Liliána Instagramja)