Rácz Jenő elmondta, milyen apa lesz belőle: Én vagyok az, aki rohan

Rácz Jenő sztárséf és felesége már készülnek a baba érkezésére.

2022. február 14., 09:23

Szerző:

A Konyhafőnök és a Nyerő páros című realitykből ismert Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra szerepelt a múlt héten a Story magazin címlapján. A sztárséf most egy videót posztolt a közösségi médiában, ami a címlapfotózáskor készült interjú részleteit tartalmazza. A videóban a házaspár arról beszél, hogy mivel a kismama már a harmadik trimeszterben van, így kislányuk születése már nincs messze, nagyon készülnek mindketten a szülőségre.

„Én úgy tervezem, hogy olyan apa leszek, aki oda fogja magát tenni apaként is, tehát én nem tudnám elképzelni, hogy kibúvó dolgokat találjak, hogy kivegyem magamat a felelősség alól, hogy a gyerekkel foglalkozzak, tisztába tegyem, vagy éjjel én keljek föl. Extrém sok órát dolgozom, de ennek ellenére mindig az lesz, hogy amikor sír a gyerek, akkor én is felugrom és kimegyek. Ez a mai napig így van, még a kiscicánk is ha lever valamit, akkor én vagyok az, aki rohan, meg megnézem a bejárati ajtót”

– mondja Rácz Jenő az alábbi videóban. Azt is elmondja a házaspár, hogy a babaszobát már elkezdték berendezni, van is pár kétségük, hogy mi lesz hasznos vagy veszélyes a kisbaba számára.

„Újdonsült szülők leszünk, úgyhogy még ezer dolgot fogunk megtanulni”

– meséli a sztárséf arról, hogy mire számít a jövőben. Íme a videó.

Valentin-napra ajánljuk még

Összejött az RTL KLub és a TV2 tehetségkutatójának két sztárja

Stohl András vicces felkiáltással reagált, amikor megtudta, hogy a felesége várandós

Meglepő: íme, hány nővel volt együtt Schmuck Andor

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)