Puskás-Dallos Peti randizni hívta Szabó Zsófit, aki megdöbbentő indokkal utasította vissza

Puskás-Dallos Peti tett már megjegyzést Szabó Zsófi melleire ugyanebben a műsorban, most egy mindkettejük számára kínos sztorit teregettek ki. Éljen az Activity!

2023. július 13., 09:41

Szerző:

Puskás-Dallos Peti és Szabó Zsófi annak idején randiztak, derült ki az RTL-en az Activity szerda esti adásából. Igazából csak egy randijuk volt, ami rosszul végződött, igaz, mindketten máshogy emlékeznek, hogy miért.

„Nem voltam elég gazdag, ezt te is bevallottad”

– idézi fel Puskás-Dallos Peti, hogy ő hogyan emlékszik arra, hogy miért nem lett románc ebből a próbálkozásából.

Szabó Zsófi azonban teljesen máshogy emlékszik a randira:

„egyszer találkoztunk, és otthagyott a Deák téren. Nem mert sehova vinni: esélyt se adott, eltűnt, felszívódott. Otthagytál. Azért, mert ha egy kicsit sok ásványvizet iszol, akkor te felszívódsz.”

Ezek után a videóból kiderül, hogy azért mégsem ez lehetett az egyetlen alkalom, amikor ők ketten találkoztak, mert Puskás-Dallos Peti egyszer elvitte egy siófoki előadására Szabó Zsófit. Vagyis inkább Szabó Zsófi vitte el őt:

„a te kocsiddal mentünk, mert nekem nem volt, sajnos csak biciklit tudtam volna felajánlani. Az előadás után kérdeztem tőle, hogy: »na és milyen volt az előadás?« »Hát jó volt, jó, de képzeld el, pont a siófoki polgármester ült mellettem, és már meg is hívott a jachtjára!«”

Nézze meg a teljes jelenetet itt!

Tekintve, hogy Puskás-Dallos Peti ennyire nagy szakértője a randizásnak, ő lesz az RTL bemutatás előtt álló, társkeresős realityjének a tanácsadója.

(Kiemelt kép: RTL/Activity)