Pottyondy Edina hatalmas bejelentést tett: ezért vonul vissza a YouTube-ról, elárulta, mire készül

Pottyondy Edina mindig kedd reggelenként publikálja heti videóit, a mai azonban búcsúzással végződik.

2024. június 25., 08:55

Szerző:

Pottyondy Edina jó ideje a magyar YouTube egyik legnépszerűbb humoristája és politikai elemzője egyben, hétről hétre százezrek nézik kedd reggelente esedékes videóit, a legtöbb kisfilmjének a nézettsége félmillió fölött van. A sorozatnak azonban a mai résszel vége szakad, igaz, a tervek szerint csak ideiglenesen, két fontos okból.

Pottyondy Edina YouTube-videók helyett valami mást fog csinálni a nyáron

Felkerült a YouTube-ra Pottyondy Edina legfrissebb videója, amelynek a főbb témái ezúttal Magyar Péter verekedős balhéja, Orbán Viktor és a Fidesz elszigetelődése Európában, illetve Gyurcsány Ferenc kitartása. A humoristanő a tőle megszokott stílusban sorolja-véleményezi-figurázza ki a hét politikai eseményeit, illetve ezen események főszereplőit, majd a videó legvégén a szokásos atombomba előtt a következő atombomba-bejelentést dobja le:

„Távozom, lelépek nyaralni és könyvet írni. De vissza fogok jönni.”

A rajongók az ideiglenes visszavonulás hírétől nyilván nincsenek elragadtatva, a kilátásba helyezett Pottyondy-könyvnek viszont máris van, aki előre örül. Az egyik kommentelő így fogalmaz a fenti dupla bejelentés hallatán:

„Kellemes pihenést Ede, felcsillant a szemem a könyved hallatán! Alig várom!”

A videót alább lehet megtekinteni, hacsak valami földindulás nem lesz, feltehetőleg őszig ez most az utolsó.

Pottyondy Edina újra Magyar Péterről beszél

A videóban Pottyondy Edina sokat beszél arról, hogy bulizós videók kerültek fel a netre az egy hete még Piton professzorként emlegetett Magyar Péterről, aki, amint azt a Facebookon maga is elismerte, egy provokátor miatt dulakodásba is keveredett a múlt héten egy szórakozóhelyen. A humoristanő többek között arra hívja fel a figyelmet a fenti videóban, hogy a Magyar Péter dorbézolása még így is mennyire visszafogott ahhoz képest, amiket vezető fideszes politikusoktól láttunk az utóbbi években.

„Politikai értelemben úgy viszonyul Magyar Péter estéjéhez, a Balogh püspök, Szájer József és Borkai Zsolt által fémjelzett fideszes morálhoz, mint Bogyó és Babóca oviszsúrja a Saló, avagy Szodoma 120 napjához”

– jegyzi meg Pottyondy Edina, és ha ön nem ismerné Pier Paolo Pasolini 1975-ben készült, válogatott perverziókat és kínzásokat bemutató, sokszorosan betiltott, a Pesti Est legendás ajánlójában edzettségi fokmérőként aposztrofált botrányfilmjét, akkor hadd kedveskedjünk alább a trélerrel.

Emlékezetes mindenesetre, hogy Magyar Péter a múlt csütörtök este egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen bulizott fiatalokkal, amíg „egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket.” Magyar szerint a férfi már korábban is követte őket, a célja pedig az volt, hogy csapdába csalja. A további részleteket itt találja korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: Pottyondy Edina Instagramja)