Polgár Tünde férjét súlyos baleset érte, majdnem az életébe került: itt vannak a részletek

Polgár Tünde férjét, Polgár Árpádot az otthonában érte súlyos baleset.

2023. március 20., 12:16

Szerző:

Szörnyű baleset érte Polgár Árpádot február végén Floridában! Polgár Tünde férje megcsúszott az otthonában, és olyan csúnyán verte be a fejét, hogy az majdnem az életébe került. Most a Youtube-csatornájukon mesélték el a kálváriájukat. 

„Árpi elcsúszott a teraszon, és arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő, akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni”

- mesélte a luxusfeleség.

Polgár Árpád sérülése olyan súlyos volt, hogy egy hét teljesen kiesett az emlékezetéből. Kiderült, hogy a magyar műkereskedő az esés következtében akkora erővel verte be a fejét, hogy az agya előre ütközött a koponyájának, és bevérzett. Állítólag az ilyen eseteket csak a betegek 10 százaléka éli túl, ezért rendkívül szerencsés volt Polgár Árpád.

Polgár Tünde a férje baleseténél pánikrohamot kapott, őt a fia támogatta.

(Kiemelt kép: Youtube/Polgar Net)