Pogány Judit vallomása a zátonyra futott házasságáról: ezt vette el tőle Koltai Róbert

Pogány Judit és Koltai Róbert 35 évig voltak házasok. 

2024. január 15., 09:39

Szerző:

Pogány Judit és Koltai Róbert közel 20 éve váltak el. A 79 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő elárulta, hogy a mai napig fájó pont az életében az, hogy nem öregedett meg együtt a férjével. A Jászai Mari-díjas színművész és filmrendező hűtlensége vetett véget a kapcsolatuknak.

„Az idő nagyon sok mindenre orvosság, de igen, akkoriban azért nagyon sokat bőgtem, meg nagy fájdalom volt. Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem”

– mondta Pogány Judit Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában, amit a Blikk szúrt ki. 

A színésznő azt is elárulta, milyen volt, amikor Koltai Róberttel megismerkedtek. Elmondása szerint félt a visszautasítástól, ezért a színész felé sokáig nem mutatta, hogy tetszik neki, ám emiatt végig kellett azt néznie, hogy Koltai Róbert más nőknek udvarolt. 

„Robi ott azért komolyan elkezdett udvarolni táncoslányoknak és jártak is, amit nekem végig is kellett néznem, de közben meg annyira tárgyilagos voltam, hogy tisztában voltam azzal, hogy a másik lány csinosabb és elfogadtam ezt a dolgot, de végül a Robi is kiszúrta, hogy én más vagyok, mint általában a fiatal lányok, ami elkezdett szimpatikus lenni neki, mert néha a tehetség is megszépíti a másik embert”

– magyarázta a Nemzet Színésze.

(Kiemelt kép: Youtube - Kadarkai Endre - Szavakon túl)