Péter Srámeket letartóztatták Törökországban

Péter Srámek bajba került Törökországban.

2022. június 15., 08:53

Szerző:

Péter Srámek Isztambulban egy muszlim kegyhelynél kezdett el forgatni, ám ez nem volt a legjobb ötlet. Az énekes a Shezade-mecsetet nézte ki magának, amit még I. Szulejmán fia építtetett fia, Mehmed herceg emlékére. 

„A pihenés alatt három napot szántunk forgatásra, ami egyébként az utolsó napig zökkenőmentesen zajlott. Vettünk fel snitteket tengerparton, hajon, parkokban és a szállodában is. Az utolsó napon láttuk meg azt a bizonyos mecsetet és jó ötletnek tűnt, hogy pár kockát forgassunk háttérben a csodálatos épülettel. Nos, nem volt az...”

- mesélte az énekes a reflektoronline.com-nak.

A rendőrök közölték velük, hogy menjenek a kapitányságra. A két rendőr, akik odamentek hozzájuk nem voltak túl kedvesek, valamint forgatási engedélyt kértek, de nem volt nekik, mert nem tudtak róla, hogy kell. A kamerájukat is elvették a rendőrök, ám az énekes is bánja, amiért nem tájékozódott jobban.

Hosszú órákat töltöttünk az őrsön, ahol látszott, hogy nem mi vagyunk a rendőrök kedvencei. Végül odalépet hozzánk egy vezető beosztású tiszt, akiről hamar kiderült, hogy felesége révén vannak magyar rokonai és nagyon szereti a kultúránkat és a zenénket is. Meg is mutattam neki pár klipemet és végül inkább tűnt barátinak a beszélgetésünk, mintsem ellenségesnek

- mesélt bővebben a Borsnak Péter Srámek.

„Végül jól sült el a történet, de benne volt a pakliban, hogy nem ússzuk meg ennyivel. A muszlim törvények nagyon szigorúan veszik a kegyhelyeik megsértését és bár nem volt szándékunkban, mégis ezt tettük, amit nagyon sajnálunk mindannyian”

- tette hozzá a lapnak az énekes.

Ezeket se hagyja ki!

Videó: Berki Mazsi egy dallal emlékezett meg Berki Krisztiánról

Titokban eltemették a Való Világ sztárját, VV Krisztiánt

Rubint Réka kemény szavakkal bírálta az elvált szülőket

(Kiemelt kép: Peter Srámek Instagramja)