5 szórakoztató film, amiért megéri péntek este otthon maradni

Egy kis lazítás mindenkinek kell!

2021. október 22., 13:42

Szerző:

A ma esti válogatásunkban igazi randifilmek kaptak helyet, amelyek férfiak és nők számára is egyaránt szórakoztatóak, a vígjátéktól, a romantikus filmen át, egészen az akcióig.

A sejt

Viasat 6, 22:00

Carl Stargher nevű férfi sorozatosan nőket rabol el, üvegkalitkába zárja őket, vizet enged a kalitkába és várja, hogy megfulladjanak áldozatai. A rendőrség nagy nehezen elkapja a sorozatgyilkost, de az megsérül az elfogása során, kómába esik. Egy újabb áldozata már fogságban van egy ismeretlen helyen, és csak órái vannak hátra, azonban egy új technológia segítségével még sikerülhet megtalálni őt. Ehhez Catherine Deane pszichoterapeutának be kell hatolnia a gyilkos tudatalattijába. Az izgalmas női főszerepben pedig nem más tündököl, mint Jennifer Lopez

Csak szexre kellesz

Super TV2, 22:00

Adam és Emma nagyon jó barátok voltak, azonban úgy alakultak a dolgok, hogy évekig nem találkoztak, de most egy közös barátjuknak köszönhetően keresztezik egymás útját. Egy este ágyba bújnak, és mivel mindkettőjüknek kielégítő volt ez a felállás ezért úgy döntenek, hogy csak alkalmi szex lesz közöttük, semmi érzelmi kötödés. Ezt persze könnyű mondani, betartani annál nehezebb. Vajon nekik menni fog? Ashton Kutcher és Natalie Portman könnyed kis vígjátéka minden néző számára kellemes kikapcsolódást nyújt.

A pusztító

Film+, 21:00

Los Angeles legelvetemültebb bűnözője Simon Phoenix és ellenfele, a legkeményebb zsaru, John Spartan összecsapnak, aminek eredményekként mindketten egy kaliforniai kirogenikus börtönben végzik, hibernálják őket. 2032-ben Phoenix kiszabadul, az akkori tökéletesen bűnözésmentes világban azonban újra rossz útra tér, de a rendőrség képtelen elkapni őt. A kopók szerint már csak egyvalaki képes megállítani a rosszfiút, mégpedig maga a Pusztító.

Sokkal több mint testőr

Mozi+, 19:00

A „tripla A” minősítésű ügynököt, Michael Bryce-t lefokozzák másodosztályú testőrré egy félresikerült munka miatt. Bryce mindent elkövet, hogy bizonyítsa, ő még mindig a legprofibb szakember, ezért elvállalja egy bérgyilkos, Darius Angliából Hollandiába szállítását. Igencsak nehéz fába vágta a fejszéjét a testőr, mivel Darius egy Dukovics nevű kegyetlen kelet-európai diktátor ellen tanúskodna, így az átszállítása során rengetegen megpróbálják elhallgattatni. A film főszerepeiben olyan világhírű színészeket láthatunk, mint Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, vagy Salma Hayek

A kabalapasi

Sony Movie Channel, 19:00

Egy szülinapi zsúron, a tízéves Charlie a világért sem adott volna puszit egy osztálytársnőjének, aki ezért megátkozta őt. Még huszonöt év elteltével is az átoktól „szenved” Charlie, nem találja élete szerelmét, viszont híre megy, hogy a csajok megtalálják álmaik pasiját miután kavartak vele. Egy nap aztán a srác életébe is betoppan a nagy Ő, viszont az átok miatt mindent meg kell tennie, hogy ne jussanak el az ágyig, ha meg akarja tartani a lányt.

(Kiemelt kép: Shutterstock)