Pataky Attila értékelte a kormány munkáját: erre kaptak csillagos ötöst

Pataky Attila egészen elégedett a magyar kormány teljesítményével. 

2022. március 30., 11:30

Szerző:

Pataky Attila értékelte a magyar kormány munkáját. A Blikk több sztárt és civil embert is megkért, hogy értékeljék Orbán Viktor és Fidesz elmúlt éveit. A bizonyítványban az alábbi tárgyak szerepelnek: víruskezelés, oktatás, közbiztonság, egészségügy és a háború. Most eláruljuk az Edda énekese, milyen osztályzatokat adott. 

„Csillagos ötöst tudok adni a háború kezelésére, a vírus ellen pedig mindent megtettek, amit kellett és amit lehetett, ahogy a gazdasági kihívásokra is jól reagált a kormány. Az egészségügyön és az oktatáson van még mit javítani, de meggyőződésem, ha folytathatja a kormány, akkor nagyon fognak javítani”

- mondta a zenész a Blikknek.

Pataky Attila mindenre ötöst adott, kivéve az egészségügyet négyesre értékelte, az oktatásra pedig hármas osztályzatot adott. 

Összességében a a lap megkérdezettjei között nem szerepelt ennyire jól Magyarország kormánya. Az elmúlt négy évet az Orbán kormány minden tárgyat nézve 3,1-es átlaggal zárta. A legrosszabb eredményt az oktatás és az egészségügy területén érték el, minden megkérdezett osztályzatából összeadva az előbbinél  2,9-es lett az átlag, míg az utóbbinál 2,7-es. 

Sztárok a politikáról

Fotó: Tóth Gabi és Krausz Gábor is a Békemenetben vonultak

A Toxikoma sztárja megosztotta, milyen gyűlölködő kommenteket kap Putyin-szimpatizánsoktól

Sebestyén Balázs és Nótár Mary állást foglalt a választásokkal kapcsolatban – videó

(Kiemelt kép: dfp.hu)